kraja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

vodica -> kraja (20.10.2009 15:26:09)

Kaj bi storile če bi v trgovini videle kako je nekdo nekaj ukradel.Danes sem videla moškega kako je dal v žep bunde pašteto oziroma jih je bilo več pač števila nisem videla.Nekaj časa sem ga še opazovala pa je kar postopal okrog očitno je gruntal kaj bi še lahko,no jaz pa sem potem s sinčkom šla k blagajni in nisem nič rekla.Zdaj me pa mal žre a sem naredila prav ali bi mogla povedat,tako razmišljam da če je ukradel hrano pol mu že težko gre,če bi pa to bil kak luksuz pol bi jaz to verjetno takoj šla povedat trgovki.Ma ne vem,sam kar ne morem izklopit teh misli kako sem videla in imam skoz tisto belo črno bundo pred sabo,ker moškega si v bistvu sploh nisem zapomnila.

RAKICA2007 -> RE: kraja (20.10.2009 15:28:51)

Jaz sem povedala blagajničarki. Svoje plačala in šla.
Kako so pa naprej orgirale pa ne vem.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.10.2009 15:29:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ajataja -> RE: kraja (20.10.2009 15:36:04)

Tudi jaz sem že zraven videla,ampak to v trgovini kjer imajo kamere pa nisem nič povedala sem si mislila pa tako bodo videli če imajo kamere potem pa smo enkrat imeli debato o teh kamerah pa jih je nekaj pravilo da so to samo neke lažne kamere tako da ne vem.

*alja* -> RE: kraja (20.10.2009 16:03:56)

Jaz bi šla mimo gospoda in rekla da ta pašteta iz žepa bo pa ziher fajn za na kruh namazat.
100% bi jo dal ven.
Prijavljala pa nebi.

kaya2007 -> RE: kraja (20.10.2009 16:12:49)

mah, zakaj bi ga zašpecala, nikoli ne veš kaj je za tem..sicer nas pa v trgovinah itak na veliko okrog prinašajo, tako da se jim kakšna pašteta več ali manj res ne pozna.

Janya -> RE: kraja (20.10.2009 17:20:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

IZVIRNO SPOROČILO: vodica
Kaj bi storile če bi v trgovini videle kako je nekdo nekaj ukradel.Danes sem videla moškega kako je dal v žep bunde pašteto oziroma jih je bilo več pač števila nisem videla.

Da je reven. Niti pod razno da ne bi šla zašpecat. Če bi pa kradel alkohol, tehnično robo ali karkoli drugega, kar ni hrana, bi ga pa prijavila.

podpis

miapia -> RE: kraja (20.10.2009 18:29:41)

Nič, ker imajo varnostnike za to. Kako bi se pa ve počutile, če bi plačale vse po regelcih ali celo nič kupile, pa bi vas preiskali na izstopu? Ve bi se vdrle v zemljo, varnostniku pa za to dol visi.

ksenjak -> RE: kraja (21.10.2009 8:08:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

IZVIRNO SPOROČILO: vodica
Kaj bi storile če bi v trgovini videle kako je nekdo nekaj ukradel.Danes sem videla moškega kako je dal v žep bunde pašteto oziroma jih je bilo več pač števila nisem videla.

Da je reven. Niti pod razno da ne bi šla zašpecat. Če bi pa kradel alkohol, tehnično robo ali karkoli drugega, kar ni hrana, bi ga pa prijavila.

Enako.

Stran: [1]