Modrček za dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Modrček za dojenje (20.10.2009 14:25:12)

Pozdravljene nosečke!

Pričela sem z vsemi potrebnimi nakupi... In se je zataknilo pri modrčkih za dojenje:)) Na eni spletni strani sem našla res lepe in kvalitetne modrčke - po priporočilih, ampak cene se gibljejo med 40 in 50 eur. Se vam to zdi dosti za lep in kvaliteten modrček??? V prvi nosečnosti sem imela tiste iz Mülerja, ki so sicer poceni, ampak na pogled nikakvi, kaj hitro so postali sivi, pa še opora ni bila bogvekaj....

Kaj ve pravite???

lep pozdrav,

Bubyca

Tiara123 -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 14:29:06)

40-50€ se meni zdi ogromno za en modrc [sm=smiley13.gif]

Jaz sem si za prvo silo kupila v H&M, mi je lep in tudi drugače nosim H&M modrce. Ostale modrce bom kupovala po porodu, ker ne vem koliko se mi bojo še povečale..

ajataja -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 14:30:04)

Če ga boš potrebovala dolgo potem je vredno drugače pa seveda ne.Jaz sem prvič dojila 9 mesecev in sta mi bila dva modrca premalo in sem si potem pri naslednji nosečnosti založila še s dvema ki pa sta mi potem ostala skoraj nova ker sem dojila samo tri tedne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

zmajaz -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 14:42:36)

Jaz sem si kupila 2 od lisce in sta bila super, cena pa okoli 20 eur. Samo moraš pa vzeti ta novi model, ker oni ta stari pa ni bil v redu - ni nudil nobene opore in mi je skos vse ven lezlo.

žab*ca -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 15:59:20)

Tudi jaz jih imam iz HM-a in so mi v redu,imaš s kostjo ali brez,pa še lepi barvasti so,ne samo beli ali črni.

Aniiita -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 16:27:52)

zmajaz- a od lisce so res samo okrog 20 evrov?

Nončika -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 17:23:48)

aniiita, preverjeno. na Liscini spletni strani so cene 16,18,24€.
jaz sem mela v prvi nosečnosti z Mullerja, dosti boljši so bili kot pa so zdaj. ampak, so mi postali že zdaj pretesni, kaj bo še pol. zdaj sem si vzela enega pa niso bogve kaka opora.

zmajaz -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 17:42:03)

No - sem še jaz pogledala na Liscini spletni strani - najcenejši je 16,90 eur (model Vera), samo tega ne poznam, ni mi pa videti najbolj simpatičen, ker je nek mrežast. Poznam pa onega za 18,90 eur (model Neli), samo ta ni  redu - vsaj meni ni bil, ker mi je vse ven lezlo. Ta dražji, za 24,90 (fortuna) je pa super. Jaz sem ga sicer kupila v Modiani, pa ne vem več čisto točno, če je tudi tam bil toliko ali je bil morda par evrov cenejši - vem samo da je bil okoli 20 eur oz. malo čez.

Aniiita -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 17:55:11)

O hvala obema.. Sem šla še jaz na splet pogledat in mi je Fortuna res najbolj simpatičen.. samo niso pa čisto bombažni, ne? Ali pač..tiste okrajšave o materialih bolj na pol štekam oz. bolj predvidevam kaj pomenijo.

zmajaz -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 18:24:23)

Kaj pa vem - meni se zdi glavni del na otip bombažn, morda so tiste druge oznake zaradi čipke, naramnic, všitih trakov itd. - kaj pa vem.

miapia -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 18:33:26)

Ne delaj si prevelikih stroškov, jih boš kupila potem, ko boš imela "realne" dojke. Jaz sem kupila ful večjega, pa mi je bil takoj po porodu premajhen in je mož letel po še večjega. Tiste sem pa lepo spravila v omaro. Nove.

Aniiita -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 20:57:57)

miapia, ja saj ga bom kupila potem, ja..kar upam, da bo čez kakšen teden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Čeprav se dojke verjento tudi potem še kaj spreminjajo, ali ne?

miapia -> RE: Modrček za dojenje (20.10.2009 21:13:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

miapia, ja saj ga bom kupila potem, ja..kar upam, da bo čez kakšen teden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Čeprav se dojke verjento tudi potem še kaj spreminjajo, ali ne?

PO PORODU ŽE V PORODNIŠNICI IMAŠ NAVAL MLEKA IN IMAŠ DOJKE (se opravičujem, so črke kar zrastle) ulalalala. In traja kakšen teden, dva, da se ta nabreklost konča. Potem sem jaz imela dojke enake, sem pa dojila 2 meseca. Pri meni je bilo tako. Tudi sedaj, po skoraj 10 mes po porodu nosim isto košarico kot pred porodom, to pa je dve košarici več kot pred zanositvijo.

Stran: [1]