Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 20.10.2009 12:11:07
|
|
|
|
mam32
|
Naša mickena gre naslednji mesec v ta vrtec oz jasli. Vpisali smo jo pa aprila takrat ko so bili vpisi. Spremljaj njihovo internetno stran, kjer bo ziher objavljeno kdaj bodo vpisi. Glede na zasedenst vrtcev, pa boš vrjetno zlo težko izbirala med enotami. Nam je zelo slabo kazalo, saj smo bili na čakalni listi in v bistvu nam je bilo vseeno katera enota, sam da dobimo prosto mesto . Sem pa tud jaz slišala veliko pohval na račun Kekca . Mi smo dobili mesto v enoti Grinič in upamo na najboljše
< Sporočilo je popravil mam32 -- 20.10.2009 12:12:21 >
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 20.10.2009 12:13:10
|
|
|
|
bina30
|
Otroka lahko vpišeš kadarkoli, vsekakor pa takrat, ko je uradni vpis, to pa je nekje aprila. Enoto si izbereš, vendar napišeš še drugo enoto, kamor bi sprejeli otroka, če v prvi ne bi dobil mesta. Vsaj tako je v vrtcu Tezno.
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 20.10.2009 12:21:58
|
|
|
|
mam32
|
Točno Bina28, tako je. Mater sem sklerozna . Na vlogo napišeš katero enoto želiš in še alternativo.
< Sporočilo je popravil mam32 -- 20.10.2009 12:22:40 >
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 20.10.2009 21:37:09
|
|
|
|
rina22
|
Hvala obema za odgovor Ima mogoče kdo izkušnje z enoto Mojca? Sem gledala, da nam je ta enota najbližja, pa me zanima, kak ste zadovoljne oz. nezadovoljne s to enoto tiste, ki imate ali ste imele svoje otročke v tej enoti?
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 22.10.2009 13:39:35
|
|
|
|
bina30
|
Glej, čisto tak ti povem, starši smo različni, eni smo bolj ali manj zadovoljni, drugi pa kar naprej iščejo in najdejo napake. Tako bo verjetno vrtec Mojca komu ful všeč, drugemu pa sploh ne. Veliko je odvisno od vzgojiteljic, ki so spet nekomu fajn, drugemu ne. Jaz bi na tvojem mestu otroka vpisala v to enoto, če ti je blizu.
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 22.10.2009 14:36:03
|
|
|
|
rina22
|
Ja, se strinjam Hvala za odgovor Ne vem pa, kak je s tem, če si npr. študent in imaš stalen naslov v drugi občini? Mogoče ve kdo kaj v zvezi s tem? Sploh lahko vpišeš v drugem kraju otroka v vrtec? Verjetno lahko, samo maš manj možnosti, da dobi otrok mesto, kajne?
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 23.10.2009 9:43:25
|
|
|
|
koala
|
rina za letošnje šolsko leto so bili vpisi od 1 do 15 aprila, tako da bodo vsaj po moje tudi naslednje leto v približno enakem času. Otroka lahko vpišeš tudi če imaš stalni naslov v drugi občni, samo kolikor vem moraš potem vlogo za znižano plačilo sama odnest na občino.
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 23.10.2009 13:53:19
|
|
|
|
bina30
|
Jaz sem tudi prijavljena v drugi občini in je sinek bil sprejet v vrtec na Tezno, pač odvisno od prostora. Vlogo za znižano plačilo sem dala na svojo občino in so si sami pridobili podatke o prihodkih, medtem, ko so drugi iz občine MB morali na upravo vrtca sami priložiti potrdila.
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 24.10.2009 14:27:47
|
|
|
|
koala
|
bina jaz nisem rabila nobenega dokazila sama prilagat, samo vlogo sem oddala v vrtec in je bilo to to.
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 24.10.2009 15:44:36
|
|
|
|
bina30
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala bina jaz nisem rabila nobenega dokazila sama prilagat, samo vlogo sem oddala v vrtec in je bilo to to. Govorim za vrtec Tezno, kako je drugje, ne vem...
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 26.10.2009 8:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam prakso v vrtcu Pobrežje po različnih enotah in sem zelo zelo zadovoljna!! Vzgojiteljice so enkratne, res! Jasli so mi najbolj všeč v enoti Kekec, za 2. starostno obdobje pa priporočam Kekca ali Mojco. Tudi moj sinko bo šel v vrtec v eno izmed teh dveh enot, ampak komaj pri 3. letih. Prakso sem imela tudi v centru in se ne morejo primerjat s tem vrtcem!
|
|
|
|
RE: Kdaj oddati vlogo za vpis v vrtec (MB-Pob... 26.10.2009 9:52:46
|
|
|
|
livia
|
Mislim, da velja za vse občine, da se oddajajo vloge najkasneje do 31.3. Če se pa pojavi več staršev z istim številom točk ima prednost tisti, ki je vlogo oddal prej. Mi smo obakrat oddali vlogo skoraj takoj po rojstvu. Glede enote je običajno tako, da v formular napišeš željeno enoto, ni pa nujno, da jo upoštevajo. Odvisno od prostih mest.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
nakupovanje rabljeni oblekic po spletutina202Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?Ja (
31%)
Ja, ker si drugih nemormo privščit (
4%)
Ne (
24%)
Ne, ker smo dobil od znancev (
29%)
Ne, ker nimamo finančnih problemov (
6%)
Drugo (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!