misamuk -> RE: pH-metrija (20.10.2009 13:25:26)
|
Mislim, ene pa res malo pretiravate. Otročku ni čisto nič hudega. Morda mu je 2sek neprijetno, potem pa sploh ne čuti več. Jaz sem bila z našo, ko je bila stara točno 1mesec. Niti glaska ni spustila, ko so ji noter dali sondico. In ja, rokice ima rahlo privezane ob telo potem vseh 24ur, mapak na način, da jih lahko dvigne in maha z njimi, samo do obraza si ne more sežt. Sploh nobene drame. Pa tudi ni mi jasno, kako ene pišete, da se nič ne vidi s to preiskavo. Seveda se vidi, vidi/zazna se vsako dviganje želodčne vsebine nazaj id želodčka in potem se lahko zelo lepo ugotovi ali je tega veliko, malo, do kje se dvigne (da se morda odkrije skriti refluks), itd. Draga Tanja, ti kar pelji svojega otročka na to preiskavo. Naša je nehala dihat zaradi polivanja pri 1mesecu, zato so naju dali to preverit. Mogoče ti bo majčkeno zajokal, ampak po moje še to ne, ker bo prehitro konec. Naj še omenim, da je bila takrat zraven naju na P dvomesečna deklica na "karenci" tj. 48ur je morala biti brez hrane zaradi enih preiskav črevesja. E to bi se pa meni zdelo muka, ko ti otrok 48ur od lakote joka. držim pesti, da bo vse ok. Pozdravček
|
|
|
|