Jessy -> Drage AVGUSTOVKE! (13.6.2005 14:48:34)
|
Pozdravček tudi on mene! Ste pa zelo pridne danes!!! Jaz sem vedno bolj pozna, ker sem še v službi, ampak se tudi meni dnevi že pošteno iztekajo. Še 9 dni pouka, potem pa samo še uradne zadeve in vsega bo tik tak konec. Saj zdaj bo pa že pasalo, da se malce pomiri vse to norenje! Ne boste verjele, ampak po vsej verjetnosti nam bo uspelo iti za en vikend na morje. Prvi vikend v juliju, če bo vse prav, jo smuknemo k stricu v Funtano. Resnično si tako močno želim zaplavati pod vodo, da sem bila že vsa nesrečna, da letos ne bo nič z morjem. Punce, a veste, kakšno plavanje je priporočljivo za visoko nosečnost? Brala sem, da je treba normalno dihat in se ne potapljat, pa me zanima, če je to "normalno" dihanje, če plavaš prsno z izdihovanjem pod vodo in isto za kravl, ali pa je to mogoče prepočasno dihanje???? Men se zdi, da bi bilo kar ok...si ne predstavljam plavat z dvignjeno glavo. Drugače pa tudi mene že nekaj dni močno špika v spodnjem delu trebuha. Sem pa tja mi kar sapo vzame. Nič kaj prijetno ni. Trebuh mi še ne otrdeva, vsaj jaz tega ne opazim. A je možno zgrešiti to otrdevanje ali je full očitno, ko do tega pride? Malo mi je hecno, da se pri meni to še ne bi dogajalo, saj sem že kar visoko noseča. Dajte mi povedat, KOLIKO pred PDP-jem naj bi imeli pripravljeno torbo? Teden, 14 dni, 1 mesec prej??? Kako ste pa kaj bolnice???? Je že kaj bolje? Mislim, da sem zaenkrat dovolj napisala! lp, Jessy
|
|
|
|