sazi -> RE: Uvajanje na wc (19.10.2009 21:17:35)
|
Predvsem se nehaj sekirat, ker to ne prinese nič dobrega (ne njej, ne tibi, ne tvojemu še nerojenemu otroku). vem, da je to lažje reči, kot narediti, saj sem bila sama na tem. Nekaj časa sem se sekirala, potem pa vse skupaj pustila... Kakal sicer v pleničko že dolgo ni več, ampak lulat pa ni hotel ne na WV ne na kahlico, čeprav je točno vedel, kdaj ga tišči. Ko je bil star dobra 3 leta, sem rodila. 3 mesece prej je začel obiskovati vrtec in doma lulat na wc - v vrtcu ni hotel - niti po pomoti. Še doma mi je razlagal, da v vrtcu ne bo lulal na stranišče. Mi je bilo povsem jasno, da bi lahko bil suh, pa noče. Ponoči je bil že dolgo suh. Potem je mesec pred porodom doma začel štrajkat in je tudi doma lulal v plenico. Nisem imela ne volje, ne energije, da bi ga prepričevala - sem se vdala v usodo. Ko bo hotel biti suh, pa bo. Pri treh letih in cca 4 mesecih je kot bi odrezal - suh ponoči in podnevi. "nesrečo" je imel v teh 5ih (pa še to v začetku suhosti) mesecih samo 3x, pa še takrat se je zelo smejal in tako zabaval, da je pozabil na lulanje. Ne se skirita. Bo že ugotovila, da je bolje lulat in kakat na wc...
|
|
|
|