dolgčas oz. osamljenost (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

n*a* -> dolgčas oz. osamljenost (13.6.2005 10:33:41)

Kaj počnete ko vam je dolgčas?
Ne me narobe razumet - dela z malim otrokom je veliko, ampak tako, da bi nekaj človek naredil zase...

In kako se vam uspe uskladit z ostalimi - ful bi šla na kavo ali kaj podobnega, pa ponavadi prijateljica ravno takrat nima časa, ko si to res želim. Potem pa se mi zdi brezveze še kdaj predlagat - kot da imam jaz vedno čas in bi se morala vedno jaz prilagajat. Ampak potem še vedno ostajam pri želji it na kavo...

So seveda večji problemi na svetu (world peace itd.:), ampak to me vsak dan znova razjezi...:rozica:

cmokec -> dolgčas oz. osamljenost (13.6.2005 10:46:13)

Meni je bilo večinoma dolgčas, ko je Sara spala, meni se pa ni ljubilo pospravljat. Pa sem prižgala TV je je bilo.

Kar se pa kave tiče, sta dve prijateljci hodili k meni na kavo, če je bilo pa lepo vreme, smo parkrat zavile tudi na kak vrt lokala. Sem pa to zelo težko vskladila, ker če je 15 min dalj spala, pol pa še počasi jedla, sva zamujali pol ure in je vse padlo v vodo.

Skorpija -> dolgčas oz. osamljenost (13.6.2005 10:46:41)

Jaz zelo rada berem... Ali pa si privoščim kopeli, maske, depiliram si noge in take fore. Za kave imamo s prijateljicami kar tak tihi dogovor kdaj se dobimo in ponavadi nikoli ne manjkamo... Je pa res od človeka odvisno - meni sami ni dolgčas...

Stran: [1]