tmrrs1 -> PLENIČKE: NA POMOČ!! (19.10.2009 15:36:47)
|
Mogoče je kje na tem forumu že kaj o tem pisalo, sem iskala a nič našla. Torej; Moj problem so pleničke, oziroma založenost našega podalpskega trga: Na začetku sem uporabljala Pamperske, kasneje Huggieske. S prvimi nisem bila zadovoljna, zato sem prešaltala na druge. Na dopustu sem potem nabavla Libero plenice, ker drugih tam ni bilo na voljo in.... nimam besed- lahko jih samo hvalim. No meni (našemu škratu) so popolnoma odgovarjale. Vse dokler jih je bilo mogoče dobiti sem jih veselo uporabljala. Potem pa letos splomladi mrk... Libero pleničk ni več na trgu. Ok, prešaltam spet na Huggies-ke, in evo...pred mesecem ponoven mrk!!! Vsaj v Novi Gorici jih ni več za dobit! Tu so na voljo samo še majhne številke, mislim da prvi dve. Kako je drugod po Slo? Ima katera kaj več pojma o tem kaj je z Libero in Huggies pleničkami? Z našim škratom bomo že nekako še čez zimo, spomladi bomo tko probali prešaltat na kahlico, zdaj imamo 18 mesecev. Čakamo pa novega člana in bomo pleničke kar še en čas rabili. Ima katera kak razlog kaj se dogaja s temi znamkami?!? Hvala.
|
|
|
|