Anonimen -> RE: NORČEVANJE IZ PRIIMKOV (19.10.2009 20:57:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: donat Pozdravljene punce[sm=smiley1.gif] nem morem verjeti kaj sem doživela od državnih uslužbencev, zdaj se moram izpuhat[sm=smiley19.gif] Sva šle z prijateljico mimo carine in naši so se delali norce iz njenega priimka[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] tako mi je bilo nerodno[sm=smiley13.gif] bila sem brez besed, nisem mogla verjeti. Ni ona kriva da ima takšen priimek, [sm=zmeden.gif] eni ljudje so pa res čudni[sm=smiley13.gif] Ne vem, morda, če bi bila to kakašna druga oseba, bi vzela to kot šalo. Vendar, če bi sama doživela to kot ponižanje, v tistem momentu zahtevam nadrejeno osebo al karkoli že. Poleg tega bi še zahtevala osebne podatke uslužbencev, ki so imeli nekorekten odnos in bi jih lepo prijavila na pristojni urad. Pričo je tako ali tako imela ta tvoja prijateljica. Če se ji to večkrat dogaja, potem naj pač nekaj ukrene. Če bi imela kakšen priimek, kot so tile, ki jih najdeš - Drekonja, Pofukelj, Pofuk, Tič, poFuks, Debilović, Ritoznoj, Degen, poFukne, Lulič, Cepec itd., si grem garant spremenit priimek! (pri dveh priimkih sem spredaj dodala "po" in naprej z veliko, da se ve, kakšen priimek je, ker mi brez tega dela zvezdice).
|
|
|
|