petra2008 -> RE: Dolenjke, 2. del (21.10.2009 8:18:01)
|
POZDRAVLJENA! Rodila sem 29.06 in sem bila s Kaminek v sobi, tako kot si bila pred mano ti. Mi zdaj veselo pančkamo, punce moram vam povedati, kaj se mi je včeraj zgodila v Sanolaborju na Cikavi. Kličem na Cikavo in povprašam, če imajo tople dekice z ovčjo volno za voziček.Prodajalka mi je prijazno odgovorila, da imajo zelo toplo dekico iz avstralske ovčke in da jo mamice zelo pohvalijo, prav tako pa jo jemljejo tudi invalidi,saj je primerna tudi za invalidske vozičke. Popoldne jaz pošljem moža po dekico, punce moje ne morete verjeti, da se je mož vrnil z majhnim tepihom od ovčke. Jaz vsa naspedirana kličem na Cikavo,kaj je zdaj to, če naj otroka pokrijem s tepihom,trgovka mi reče naj mož prinese nazaj. Pošljem moža zopet na Cikavo, seveda denarja ni dobil nazaj dala mu je bone v vrednosti 73 Eur. Punce, ve že imate toplo dekico za v voziček pozimi, prosim pomagajte mi, jo imajo morda v Pikapolonici ali v Baby centru? Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem. Naša Nina je že velika punca 62,5 dolga in 6.720 težka, tudi jaz opažam da bodo morda kmalu zobki saj se ful slini in cele rokice tlači v usta. 5. novembra imamo drugo cepljenje, dala sem jo cepiti tudi za Rotavirus, sprva ni bilo nobenih reakcij. Pozdravček Alex, tebi princeska in seveda Kaminek. Še nekaj naša ne mara pasti kravic oz. sploh ne mara biti na trebušču, še manj se pa mara oblačiti,pozdravček vsem, Kaminek se slišiva
|
|
|
|