|
RE: Dolenjke, 2. del 14.3.2010 19:21:03
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 čebeli bom vse zapisala..samo mi moraš prej povedat kolk meriš v cm okoli prsi, bokov..pol pa tja pogledaš pa je.. Moram pa povedat, da zelo lepo od tvojega možička, da bo poskrebel za svojo lepo ženko.. Am, sam ne vem..a bomo skupi naročile, al pri princeski? Ker se tudi ona neki ponuja men je vseen..odločite se..lahko pa tako naredimo - štirim naročim jaz, ostalim pa princesi. Ker če ne bo spet next kej štekal. Tako, da..bo pošteno še do princeske hehehe Joj, drage moje - naj vam povem, da ne samo da smo vročični že čisto cel dan (38.7 - 39.2) in da imamo iz noska potoček...in ne da je zunaj le en zobek..dva sta!!!!!!! Zgoraj ji rineta kar dva hkrati..in ima tako zatečeno, da je groza. Potem pa ji duda paše, ker bi mal cucljala, pa ji ne paše, ker ne more dihat..ma joj...Upam, da bo jutri kaj bolje.. Dobila je homeopatsko zdravilo, ki naj bi danes ponoči začelo delovati.. E, moj mali pikec..sej, vem da je vročina dobra..sam jo tako zmatra... Mah, sej..povsod imamo isto.. Kar se pa naočanja tiče..jaz bi vsaj počakala do te pošiljke, ki je naročena, zato, da vidim, kakšne bodo velikost...Mogoče bom morala naročiti kaj večjega...bomo videli.Tako, da tistim, ki pa se ful mudi, pa vam bo itak princeska na voljo :) brez zamere princesi , rea ti kar zame naroči , seveda po pošiljki ki jo čakamo . aha cm v prsah praviš evo mera je 98 cm čez prsa , tu sem ponavadi modrčke kupovala št 85 B , tle bi pa vseeno prej mal pogledala kako je to , ker moram priznat , da zelo težko najdem modrček , ki mi leži tko kot treba . sej za bok pa za pas pa za dolžino sem našla, za prsa pa ne . mogoče sem slepa , nebi vedla
|