Mala_princeska -> RE: Dolenjke, 2. del (14.3.2010 9:40:42)
|
[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za vse bubančke, Evo Lano moja M. je zadnjič tud imela čist solzne steklene učke :-( so res bogci ti mali škratki, no in danes je več kot en teden od nesrečnega prehlada in ji še vedno smrklje ven vlečem. In začela je skor mostove delat ob previjanju, ker misli da ji bom zmer noska spucala. Ja *zmajčica* ko se navadimo na mobilnost, je težko brez.....kot odvisnost od cigarete [sm=jezicek.gif] važno da ti pleh popravijo, ko bo pa prva možnost - pa naj gre avto v prodajo. Ja in tudi jaz držim pesti, da ti uspe z očetovstvom čimprej, da boš pokojnino dobivala in bo takoj lažje. A otroškega dodatka tud še ne dobivaš? [sm=smiley13.gif] Ja Jaknik na zs mi prosim pošlji recept, napotke za musakico, da jo čimprej sprobam :-) Kaminek v Javornika sva okoli 20h prišla in so rekli, da imajo čist vse rezervirano, ja pica je bla tud ok za potešit lakoto :-) Nya in Kaminek ste potem lepo praznovali, ste se najedli tortic? Čebeli da nisi ti slučajno v morje skočila? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja kje se pa višnjica potepa, da se nič ne javi? In rožletova kar oglasi se, ko vidim da si na naši temi..... Štrumfetka na zs mi tvoj mobi pošlji, da se jutri slišimo - kdaj pa imaš namem v Nm priti, da se dobiva prej predno odpujsam v knjižnjico [sm=smiley36.gif] Izkoristite sonček...... dragi je na Krvavcu in smuča.......upam da se v enem kosu vrne.... tko da punce pa malo ven na sonček če ne bo pihalo preveč...........
|
|
|
|