Mala_princeska -> RE: Dolenjke, 2. del (10.3.2010 22:20:07)
|
*zmajčica* sanje so odraz tvoje podzavesti, želiš da bi se zbudila iz krutih sanj, želiš si da bi objel hčerkico in da bi bil ob vama. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] on bo vedno vajin [sm=angel.gif] Prihaja april in spet se bom vrnila 10. let nazaj, ko je nekdo v vlak-avto nesreči odšel za vedno blizu moje hiše, najbolj me strese ko se spomnim, da sem ga želela v tistih dneh poklicati in mu zaželeti vse naj za rd, pa da sem isti dan hodila po tisti cesti[sm=smiley19.gif] potem pa je usoda hotela, da sem spoznala punco njegovega bratranca, s katero prijateljujeva. ******* Nya joke, hecala sem se [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ******* Ja na avtocestah bodo vedno p************** ker se tovornjaki ne izločajo in kar rinejo.... ******* Ja Rea pozanimaj se - vidim, da ti je tud Nya neki napisala vezano na bolniško in zavod za zdravstveno zavarovanje, skratka koš pikicpokic za tvojo situacijo ******* Jaknik in Alex vajini vantje so pa od boga al kaku že rečejo, lušni vsi za pojest :-)
|
|
|
|