rea27 -> RE: Dolenjke, 2. del (10.3.2010 11:55:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Sej to je ja, k vasak drugače govori, ko sem bila jaz prvič noseča sem bila mama študentka in je bilo drugače, sem si urejala štipendijo....ma čisto druge stvari, Sdaj pa, če zanosim bo drugače. in zato se malo pripravljam kako in kaj se mi splača. Pa vidim, da se mi ne, v nobenem primeru. Bo treba kar bogatega moža....[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] bo kar delal cele dneve pa bo [sm=smiley36.gif]. hec. ma ja..sem bila na csdju pa govori eno, pol se tle najdejo očitno strokovnjakinje (ki so po moje zaposlene tam) in povejo spet drugače..uglavnem, v vsakem primeru pa nasrka raja - mi eni lulčki.. In ravno zato se mi zdijo teorije, da greš rodit v kako Avstralijo še toliko boljše...Otrok takoj dobi državljanstvo, določene pravice, subvencije, nadomestila... Pri nas je pa tako, če nisi pri koritu si po.s.r.a.n. tako je in nič drugače. In tudi tale zmajaz bi ne vedela ničesar, če ne bi bila od tam, ali pa je kak njen bližnji tam zaposlen. Ker da ti nekdo citira člene napamet, oz. sploh ve kam mora polgedat in kaj prekopirat-.. kar se pa tiče otročkov..sej veš, nosečnost je krasna, bebice še bolj..sama ljubezen..denar pa..kruta realnost..pa naj ti ne vzame poguma..vse se zmore, če se hoče. Morda le malo več odrekanja, pa gre..po moje..[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|