cukr07 -> RE: Dolenjke, 2. del (8.3.2010 13:51:42)
|
Najprej želim vsem LEP 8. MAREC. Mene sta moj mali in veliki sonček že navsezgodaj presenetila z zajtrkom in kavico, katerega sta mi prinesla v posteljo. Sem ga bila tako vesela, da mi je šlo kr malo na jok. LeeAnn dobrodošla med nami. Hvala za recept, mi bo prišel zelo prav.[sm=smiley20.gif] A imaš mogoče še kakšen recept za biskvit brez jajc? Jaz sem do sedaj našla samo enega, pa mi ni glih pri srcu, ker so notr tudi jabolka in mi okus nekako ne odgovarja. Valentinčica, če imate krčke si res nabavi Antiflat. Mi smo se krčkov rešili četrti dan po tem, ko sem mu ga začela dajat. Prej sem probala vse od vetrovnih kapljic, pazila na to kar sem jedla, mu masirala trebušček....., pa ni nič pomagalo. Reji, sem še danes zeloooooo hvaležna za ta nasvet. Danes je bila prva noč, po enem tednu, da smo malo boljše spali oz., da je celo nekaj časa prespal v posteljici in ne samo na najinih rokah. Končno je tudi malo manj mozoljast, čeprav ga še vedno vse zelo srbi, kljub jemanju Fenistil kapljic. Sama se držim res stroge diete, tako da upam da se bo kmalu pokazal njen učinek.
|
|
|
|