|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
5.3.2010 17:39:33   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

tkole je: za naprej za next: sem naročila za štrumfko in alex, več ni potegnilo se je ustavilo...tako, da sta v neslaednji rundi samo vidve in imata vsaka po 2,5 eur poštnih str..bo okej? Ne gre drugač..res ne..sem hotla prilimat še BBAJO in NYO pa ni šlo...sori!!

alex: 14 + 14 = 28+ 2,50 = 30,50 eur

štrumfka: 7 + 14 = 21 + 2,50 = 23,50 eur

Ni panikeuser posted image . Ka nimam jaz 3 stvari? Jaknico, kratke majice in spodnji del trenirk?

jp, ampak je ni v tej velikost, sej men se zdi da sem ti napisala, če ne pa oprosti..

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
5.3.2010 18:12:46   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

tkole je: za naprej za next: sem naročila za štrumfko in alex, več ni potegnilo se je ustavilo...tako, da sta v neslaednji rundi samo vidve in imata vsaka po 2,5 eur poštnih str..bo okej? Ne gre drugač..res ne..sem hotla prilimat še BBAJO in NYO pa ni šlo...sori!!

alex: 14 + 14 = 28+ 2,50 = 30,50 eur

štrumfka: 7 + 14 = 21 + 2,50 = 23,50 eur

Ni panikeuser posted image . Ka nimam jaz 3 stvari? Jaknico, kratke majice in spodnji del trenirk?

jp, ampak je ni v tej velikost, sej men se zdi da sem ti napisala, če ne pa oprosti..

ni panike, čist možn, da sem tut jaz spregledala, sem zadnje čase bolj malo tuki goruser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
5.3.2010 18:45:57   
rea27
čebeli, evo so mi poslali od vs (ne, ne še oblek), da so stroški pošiljanja in pakiranja 17,13 eur.
Torej imaš same obleke 64,37 + 17,13 = 81 eur..zdej je treba sam počakat kaj bo na carini ali bo sm davek ali tudi carina..torej v vsakem primeru 81EUR + 20% = 97 eur

šmrk, šmrk..meni pa bodo poslali šele po 20.3!!!! Ker nimajo v skladišču!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 5.3.2010 18:46:58 >

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
5.3.2010 19:21:41   
čebelica01
aja vse skupaj pa nebi poslali , no sej ni panike kukr je pač je nimamo kaj

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
5.3.2010 22:27:24   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

aja vse skupaj pa nebi poslali , no sej ni panike kukr je pač je nimamo kaj

a veš da ne, najprej boš morala ti posebej plačat, pol pa še jst..poštnino in pakiranje plus davek..viš to ti je pa trgovina!!!

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
5.3.2010 22:37:13   
Mala_princeska
Danes mi je pa mala zbolela - iz noska teče, malo je vroča, kašljauser posted image user posted image user posted image jedla mi je dokaj normalno....
pa da vidimo kakšna bo noč user posted image user posted image user posted image

Rea in Čebeli - poštarji in dacarji bodo dvakrat na vajin račun zaslužili???

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
6.3.2010 12:36:59   
Anonimen
princeska - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tamičkeno

rea - ti nakažem

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
6.3.2010 12:38:54   
Anonimen

čebeli, evo so mi poslali od vs (ne, ne še oblek), da so stroški pošiljanja in pakiranja 17,13 eur.
Torej imaš same obleke 64,37 + 17,13 = 81 eur..zdej je treba sam počakat kaj bo na carini ali bo sm davek ali tudi carina..torej v vsakem primeru 81EUR + 20% = 97 eur

šmrk, šmrk..meni pa bodo poslali šele po 20.3!!!! Ker nimajo v skladišču!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

svaštA

sam sej je pisalo že tam, kaj je dosegljivo zdej, pa kaj bo kasnej - si spregledala?

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
6.3.2010 12:45:07   
Anonimen
a se menite za kavo jutri? al čist osebni obiski?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
6.3.2010 12:56:10   
čebelica01
jutri rea , če se vidimo na kavi ti dam €€€.

nya - vabljena tudi ti . in vse dolenjkice

joj jaz sem danes spet zapravla za cote , pa kaj mi tega treba , a je kje kaka skupina za odvisnike na shopping user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
6.3.2010 13:05:25   
Anonimen
kje? in kdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3736
6.3.2010 13:08:27   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: nya

princeska - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tamičkeno

hvala,

nosek je bogi, pa kašlja, vročine na srečo ni, samo je bilo kar pestro ponoči......

Uživajte jutri na kofetkanju in čveku, če se dobite.....

Čebeli, a si unga strička s peglajznom k men poslala, ko en zvoni user posted image user posted image user posted image
Nasvet za tvoj višek keša: na banko, pa tak račun odpret da ti avtomatsko odtegnejo keš in ti ga dajo na drug zaklenjen račun :-)))) Pa boš enih taužent eurosov pršparala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.3.2010 13:09:15   
čebelica01

kje? in kdaj?

najbrš v čajarni , kadaj nimam pojma , rea povej uro , kdaj maš čas , oz kdaj imate čas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
6.3.2010 13:14:49   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

hvala,

nosek je bogi, pa kašlja, vročine na srečo ni, samo je bilo kar pestro ponoči......

Uživajte jutri na kofetkanju in čveku, če se dobite.....

Čebeli, a si unga strička s peglajznom k men poslala, ko en zvoni user posted image user posted image user posted image
Nasvet za tvoj višek keša: na banko, pa tak račun odpret da ti avtomatsko odtegnejo keš in ti ga dajo na drug zaklenjen račun :-)))) Pa boš enih taužent eurosov pršparala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej en koš vitaminčkov

hja , to je pa težko , mene bi moral čisto izolirat od internetne prodaje in štacun , to je za znoret , tašča je rekla ,da mata maledva tok cujn , da mata še ene kar z etiketam in jih še nikol oblekla nista , kar je dejansko res , pa kaj čem , sem jezna sama nase user posted image user posted image user posted image , moj pa je obupal že nad mano glede mojega shoppinga . danes sem manci kupila hlače , pajkice , spodnje hlače , spodnje majčke , krili , nogavice - gregorju pa vetrovko, nogavice , spodnje hlače ,spodnje majce, hlače , trenirke, sebi- pa eno majčko , tuniko , krilo, nogavice, modrčke, user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak najhuje je , da tega sploh ne rabim nujno .

mahhhh groza

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.3.2010 13:16:19   
Anonimen
čebeli - po moje si mela en primanjkljaj nakupovanja v času ko ste zidali, pa zdej to nazaj loviš

Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.3.2010 13:18:17   
čebelica01

čebeli - po moje si mela en primanjkljaj nakupovanja v času ko ste zidali, pa zdej to nazaj loviš

ha ha ha ta je dobra , v času ko smo zidali sem si avto kupila ha ha ha , pol naj se pa že neha sem že vse nazaj polovila še preveč , od zdaj naprej ne hodim več sama v trgovine , če mam koga zraven pa mi reče ne sej ne rabimo tega ok pa se obrnemo pa gremo , če sem pa sama je pa obup

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.3.2010 13:19:32   
Anonimen
aha - pol pa ne vem - sam baje, da je to res odvisnost

Neposredna povezava do sporočila: 3742
6.3.2010 13:20:54   
čebelica01

aha - pol pa ne vem - sam baje, da je to res odvisnost

saj je, jaz se tega zavedam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
6.3.2010 13:22:55   
čebelica01
še prej sem šla na pošto ene račune plačat , sem mal pogledala proti rejini vili in ni bilo nikogar vidt , pa potem nisem nč klicala .

rea kje si se potepala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
6.3.2010 14:38:15   
rea27

še prej sem šla na pošto ene račune plačat , sem mal pogledala proti rejini vili in ni bilo nikogar vidt , pa potem nisem nč klicala .

rea kje si se potepala user posted image user posted image user posted image

hoj hoj...bili smo pri babi na kosilu.. :) Ej jutri bi pa jst najrajš dopoldne če se da..Takrat se mi zdi, da je folk po štecunah pa ni tolk poudarka da je nedelja družinski dan..tako da..lahko bi se dobile tam okoli 10h? Kaj pravite? Pol je pa itak kosilo, pa rihtanje po stanovanju, pa pedenanje otrok...user posted image user posted image

nya..ja, vidla, sam so mi bile tunike tako všeč, da sem tut na to pristala. Samo sem mislila, da bodo vse skupaj pač takrat poslali...pa ne..nima veze..

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3745
6.3.2010 15:03:59   
čebelica01
hoj ja za jutri upam da se bom ustala , kaj prej kot danes , da lahko pridem na kavo , če me slučajno ne bo  v kar dvomim si bom budilko naštimala user posted image user posted image user posted image , te pa pokličem tokom dneva in da ti pripeljem € , ker drugi teden nimam časa , ok

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
6.3.2010 15:33:40   
rea27

hoj ja za jutri upam da se bom ustala , kaj prej kot danes , da lahko pridem na kavo , če me slučajno ne bo  v kar dvomim si bom budilko naštimala user posted image user posted image user posted image , te pa pokličem tokom dneva in da ti pripeljem € , ker drugi teden nimam časa , ok

okej..al ne rabiš takoj din din prinest, ti sam na kofi prit! ehehhehe..Pa živka ti tut, pa majch, pa vseeee!!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3747
6.3.2010 15:40:12   
čebelica01
najbolš da tkoj dam čin čine , ker pol sem jaz tko , da al se mi ne da ven al pa nimam časa , tko da zate najbol da prnesem jutri čin čine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
6.3.2010 16:04:27   
majch
jouhou

evo, smo na obisku, pa so morali vsi nekam letetuser posted image živa pa spi...tako da mam cajt čvekat. Tolk o obiskihuser posted image . Moj je tudi zdaj letel k enemu car dealerju, ker je slučajno dobil avto, ki ga hočem, tak da bom zgleda dobila avto en mesec prehitrouser posted image . Žurka.
Drugače pa mi je dragi možek priskrbel še prehladuser posted image . Mi teče z nosa pa kiham ko norc. Še Živa je mal sumljiva. Neki razsaja, a? Tak da pikepoke za Manco pa še za kakega bubančka.

A kofetkale bote jutri? Fajn. Jaz ne vem, če bom prišla, ker bom ali fajn zbolela, pa nočem bacilov seboj vlačit, al pa dobim naše na obisk al pa kaj pa vem kaj še je možno...tak da...bo bolj varno drugič.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.3.2010 16:07:28   
rea27

najbolš da tkoj dam čin čine , ker pol sem jaz tko , da al se mi ne da ven al pa nimam časa , tko da zate najbol da prnesem jutri čin čine user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmm...no plou..pol pa jutli...

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?