čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: nya princeska - za tamičkeno hvala, nosek je bogi, pa kašlja, vročine na srečo ni, samo je bilo kar pestro ponoči...... Uživajte jutri na kofetkanju in čveku, če se dobite..... Čebeli, a si unga strička s peglajznom k men poslala, ko en zvoni Nasvet za tvoj višek keša: na banko, pa tak račun odpret da ti avtomatsko odtegnejo keš in ti ga dajo na drug zaklenjen račun :-)))) Pa boš enih taužent eurosov pršparala najprej en koš vitaminčkov hja , to je pa težko , mene bi moral čisto izolirat od internetne prodaje in štacun , to je za znoret , tašča je rekla ,da mata maledva tok cujn , da mata še ene kar z etiketam in jih še nikol oblekla nista , kar je dejansko res , pa kaj čem , sem jezna sama nase , moj pa je obupal že nad mano glede mojega shoppinga . danes sem manci kupila hlače , pajkice , spodnje hlače , spodnje majčke , krili , nogavice - gregorju pa vetrovko, nogavice , spodnje hlače ,spodnje majce, hlače , trenirke, sebi- pa eno majčko , tuniko , krilo, nogavice, modrčke, ampak najhuje je , da tega sploh ne rabim nujno . mahhhh groza