Anonimen -> RE: Dolenjke, 2. del (29.10.2009 20:27:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 Jaknik koliko sta tvoja starejša dva stara, sem razbrala da je en tak k moja 9, tut 4 razred. Kok pa drugi. Moja mlajša je 7 oziroma bo sedaj konec novembra, 2razred. Ja Nik je 9 let, Jakob pa 2 leti pa 4m. No, tvoji punci verjetno obiskujeta OŠ Vinica, in če da, je tvoja starejša pol skupaj v razredu s punco od naših kolegov. Jo majo tut oni v 4.razredu, pa če se ne motim je tam tut sam en 4.razred, tako kot pri nas. Mi je pa ful všeč, ker imamo pri nas take majhne skupine razredov. Se spomnim, ko je Nik hodil v 1.razred polovico leta v NM v OŠ Drska in je blo tam 23 otrok na razred, s tem da sta bla dva prva razreda. Pol smo pa sm pršli in mi je blo že na vpisu ful lušno, ko sva šla skupinico pogledat, pa je blo sam 12 otrok not. Pa tak lep sprejem so mu naredili[sm=smiley1.gif], mislim, ful sm bla vesela. Rea, [sm=bravo.gif] za avtozic, ampak 400eur je pa res mal huda. Madonca, kaj ste ji prestol kupili[sm=smiley36.gif]. Sicer je pa vsaj hude kvalitete, bo moral še vsaj enga zdržat [sm=smiley2.gif]. Kje je pa Infinity???!!!
|
|
|
|