Pomoč pri izbiri (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinkatonka -> Pomoč pri izbiri (13.6.2005 9:43:50)

Živjo punce!

Pri meni se življenje odvija s svetlobno hitrostjo. Pred slabim tednom sem izvedela da sem :nosecka:, zdaj pa sva se s :love: se dogovorila, da se konec septembra tudi porociva.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Najina zelja je da se porociva na Bogensperku. Zdaj pa me zanima, kaksne imate kaj izkusnje s porokami na Bogensperku (kot svatje ali pa kot nevesta)? In če predlagate mogoce kaksno lustno gostilno za cca 60 svatov v blizini Bogensperka.

Za kakrsnokoli pomoc bi vam bila zelo hvalezna. Sem namrec 100% zasedena z gradnjo hise, pisanjem diplome, zdaj pa se z organizacijo poroke in se cuvat moram svojo malo pikico, tako da mi bodo te informacije res skrajsale muke pri organizaciji poroke.

taška30 -> Pomoč pri izbiri (13.6.2005 9:50:47)

Hojla!
Jaz sem bila priča na poroki na Bogenšperku, kakšne 6 let nazaj. Ne vem, če se ni že kaj spremenilo, ampak meni je bilo takrat zelo všeč. Vse. Ambient je zelo lep, njihova organizacija je bila super...
Problem je le v tem, da imajo vedno ful gužvo, zato se res pozanimajta čimprej...no, meni to ni najbolj všeč, da si poroke sledijo kot po tekočem traku - na vsake pol ure. Ampak najbrž je ob sobotah povsod tako, razen morda sredi zime...
LP, Taška:rozica:

Anonimen -> Pomoč pri izbiri (13.6.2005 9:55:40)

tinkatonka, poglej še na Družina in odnosi, majo glih Bogenšperk na tapeti.

tesa -> Pomoč pri izbiri (13.6.2005 9:55:55)

Mi2 sva se tam poročila in je bilo lepo. Sicer je že dolgo tega in v tem času se je marsikaj spremenilo ampak samo na bolje.
Zdaj te zapeljejo okoli gradu z kočijo, kar takrat še ni bilo.
Bila pa sem večkrat tam kot svat-inja.V bistvu te poročijo v viteški dvorani in pred njo potem pogostijo s šampanjcem.
Ena super gostilna je blizu Šmartnega pri Litiji, ko greš proti Gabrovki. Reče se ji Pustov Mlin. Tam je prijetno vzdušje, na samem, otroci imajo igrala..
Imajo pa dobre sveže ribe in seveda vse ostalo.
Lp:miska:

Stran: [1]