mika -> RE: naša 5-letnica (19.10.2009 12:51:08)
|
Naša bo decembra stara 5 let, pa ji tud še uide, sicer se zadnjih 14 dni ni polulala, za vsak slučaj pa imam še vedno nepremočljivo podlogo na jogiju. Še kako te razumem glede preoblačenja postelje. Do pred dvema tednoma, je naša pralnica bila skoz nabasana s perilom, ker sem vsak dan morala prat posteljnino, vzglavnike, pač kar je tisto noč uspela polulat. ker je zbolela sva bili pri P in sem ji povedala za nočno lulanje in je rekla, da ima do decembra čas. Kontroliramo naj pitje vode...če želiš ti napišem urnik koliko bi do kdaj naj popila. Gre zato, da se našim otrokom prevče hormona, ki uravnava lulanje izloča ponoči, kadar bi naj miroval...tako sem razumela. Zato bomo ta teden dali na pregled urin, da vidimo če je kaj v zvezi s tem. Potem bi naj dobivala hormonske tbl. in če se v treh mesecih ne popravi, se to ukine. Od moje prijateljice hčerki tbl. niso pomagale, tud uravnavanje pitja ne. Je rekla, da do šole ima čas in tud jaz verjamem, da je tako. Glede nato, da naša dva tedna ne lula več, ji tbl. definitivno ne mislim dajat, bomo pa kljub temu dali na pregled urin.
|
|
|
|