Vloženi šampijoni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Hope2 -> Vloženi šampijoni (19.10.2009 10:53:28)

Dobila sem 2 veliki piksni vloženih šampijonov. Kaj vse se lahko naredi iz njih? Oz kaj narediti, da se porabi cela velika piksna. Ne bi rada odprla in porabila četrt, ostalo pa se bo valjalo v hladilniku.
Do zdaj smo rabili sveže in res ne vem kaj z vloženimi.




Felicita -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 10:56:42)

v slanici se jest spomnim na 2 uporabi - pica al pa solata iz črne redkve.
če so pa v kisu pa kot prilogo (kot kisle kumarce npr) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 10:59:12)

katere pa imaš? nogometne al košarkaške šampijone? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

šampiNjoni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.10.2009 11:00:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Hope2 -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 11:02:39)

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

katere pa imaš? nogometne al košarkaške šampijone? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

šampiNjoni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] dobro si me[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Če lahk izbiram, bi raje košarkaške[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
se pardoniram šampinjoni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

Imam p ajih v slanici




Hope2 -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 11:04:09)

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  Prestavi jih v manjše kozarce, dobro zapri in daj na temno mesto. Potem jih pa počasi uporabljaj za pice, kakšne omake, rižote...


A pa to pol drži, če enkrat že odpreš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




katra55 -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 15:26:15)

Ko jih enkrat odpreš, so uporabni kakšen teden, če jih hraniš v hladilniku. Uporabni pa so za na pico, pa za kakšno omako zraven zrezkov.




gigi1 -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 16:44:48)

Ojla Hope [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
S šampinjoni v slanici nimam kakšnih posebnih izkušenj, ker uporabljam sveže.
Jaz bi probala narediti vse, kar se dela s svežimi..pizza, omaka za testenine, morda z jajci in še en recept:
Na maslu prepražiš por in drobno narezan pršut, dodaš narezane šampinjone, malo potenstaš,soliš, dodaš kislo smetano in petršilj.
S to maso filaš ne čisto skuhan krompir (skuhaš ga v lupini in potem olupiš, razpoloviš in izdolbeš). Zapečeš v pečici.
Lahko je priloga ali samostojna jed.




Anonimen -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 16:50:41)

ist kot sveže. Odprti bodo zdržali par dni, zato priporočam, da povabiš obiske. Sicer pa rižota, z jajčko, omaka s smetano za zrezke, juha, fila za kanelone, pica, omaka za testenine...




Hope2 -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 18:10:59)

Hvala vam. Očitno bo treba res koga povabiti. Mi je še prijateljica zaupala en recept. ODcedi, začini s česnom in petršiljem, posuje s sirom in da v pečico.




Hope2 -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 18:12:23)

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1


Na maslu prepražiš por in drobno narezan pršut, dodaš narezane šampinjone, malo potenstaš,soliš, dodaš kislo smetano in petršilj.
S to maso filaš ne čisto skuhan krompir (skuhaš ga v lupini in potem olupiš, razpoloviš in izdolbeš). Zapečeš v pečici.
Lahko je priloga ali samostojna jed.



Ta recept pa sem že pozabila, hvala da si me spomnila




Pija76 -> RE: Vloženi šampijoni (19.10.2009 20:30:02)


IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Hvala vam. Očitno bo treba res koga povabiti. Mi je še prijateljica zaupala en recept. ODcedi, začini s česnom in petršiljem, posuje s sirom in da v pečico.


To je meni full dobr, ampak jaz delam iz svežih. V slanici pa za pico, omako zraven zrezkov, al pa za narastek: tortelini, makaroni ali kaj podobnega, paradižnik, sol, poper, bazilika, pretenstaš pa daš eno plast makaronov, eno omake, spet makarone in omako, makarone, gor sir in zapečeš v pečici.

Pa dober tek, kakorkoli jih boš uporabila.




Stran: [1]