mehurčica
|
Dvomljivka, pa ravno na mene je to letelo, kot vidim. "ker se drži in poje kot ena miška"---> kot miška? 250g skute se meni zdi enako nasitno, kot ena štručka. Pri kosilu pač ne jem krompirja zraven mesa, ampak zelenjavo-kaj je narobe s tem?:zmeden:Zjutraj ponavadi nimam malice, ker hodim laufat-vse skupaj mi vzame 1h in pol(trebušnjaki, vaje za roke/noge, stretching). Za večerjo jem pač sadje, če sem za kosilo že jedla zelenjavo, drugače pa si naredim zelenjavo-sadje itak nonstop zobam.:) Edino kar sem zmanjšala, a ne ukinila!, so ogljikovi hidrati. "definitivno telo potrebuje na dan več kot en jogurt, malo mesa, pa morda še kakšno sadje"--->jap. Včasih na žalost resnično ni časa. Sploh če si v službi ali v 6 urah zaradi 1,5letnega otročka:love:ne moreš biti pri miru niti 1 minute-verjemi mi, moj sin ima dooosti več energije kot drugi otroci.:bravo::sloncek::kuza: Brez skrbi, da če se mi česa zalušta, si privoščim. Recimo Cafe cool-u v Mac Donaldsu se dostikrat ne morem upret in ga z veseljem spijem in pojem tisto VELIKO kepico sladoleda v njem.:love: "Vedno sem se krasno počutila, ko sem hujšala, nikoli lačna in tudi v dobrem psihofizičnem stanju." Super! Tako je treba. Jaz za razliko od tebe sem lačna-sploh pa treningu. Moje psihofizično stanje se je pa ful izboljšalo. Končno dobim vse svoje prejšnje hlače gor! Drugače bi si na žalost mogla kupit VSE novo-še dobro, da imam mamo, ki mi je posodila nekaj oblačil, dokler sem še bila bolj špehasta-ja DOBESEDNO ŠPEHASTA. Kaj češ, sem 16 let trenirala smučanje in se boljše počutim v športni postavi. In verjemi, da vem, kako se morajo športniki prehranjevat. Kaj mi manjka? Nič. (No ja, službe se ne bi branila:ups: )
|