zaspancek1 -> RE: a sploh kaj pomaga za slabost? (19.10.2009 13:07:11)
|
No ja, ne bi se ravno strinjala, da je slabost res dober znak. Nima nobene veze s tem, sicer ne vem zakaj bi me potem pošiljali na gastroskopijo. Sama sem namrec imela to "sreco", da mi je bilo grozno slabo od 6 t pa do konca nosecnosti. Pomagalo pa ni cisto nic. Ne da bi hotela strasiti, ampak tudi meni so dolgo govorili, da bo minilo, potem pa so nekje po koncu 5. meseca prenehali. Na gastroskopijo itak nisem sla, ker tega mucenja pa res ne bi prenesla, ce pa bi ze kaj ugotovili, pa tako ne bi nic storili (v visoki nosecnosti). Lahko pa recem, da pa je takoj po porodu slabost minila (vmes sem enkrat komaj dobila ledvicko, sicer bi slo po tleh). Z malim je sicer vse ok, bil pa je rojen 1 mesec prezgodaj. Sama pa tudi nimam nobenih tezav s slabostmi vec, edino tako kislo, kot pred nosecnostjo ne morem vec jesti, ker me potem matra zelodec. @mišamaša77: ce je tako hudo, da ne mores ze nekaj dni niti piti oz. nic ne ostane v tebi, pa ni druge, kot da gres k zdravniku oz. na urgenco. Dehidracija je za otrocicka (in zate seveda tudi) precej nevarna. Pa ne pusti se odgnati kar tako. Ko bos dala vodo, se bo dejansko videlo koliko si dehidrirana oz. ce je potrebna infuzija. Sama sem bila kar stalna stranka na urgenci oz. ginekoloski kliniki. Tisti litri infuzije pa resnicno se najbolj pomagajo. Drugace pa upam, da bo vseeno kmalu minilo!
|
|
|
|