picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja no včasih pa samo misliva, da sva se razumela pa spet pride situacija, ko ugotoviva, da še vedno ne razumeva čisto dobro, kaj sva zadnjič hotela povedat drug drugemu... Joj, to me je pa spomnilo na mojega brata in sestro: onadva sta ful hecna! Vsak nekaj govori in se oba ful strinjata - samo da ne vesta, da vsak od njiju misli drugo s tem, kar je rekel - in stem drugim se seveda tadrugi ne strinja! In potem pridem jaz zraven, ki seveda vem, kaj kateri misli, ker sem pač goflja in se z obema veliko pogovarjam, pa še glih vmes med njima sem (med njima je pa 12 let razlike in se mal pozna, nista bila toliko skup, kot sem bila jaz z vsakim od njiju) in jima prevedem, kaj je kateri mislil - in potem se seveda ne strinjata več! Potem mi pa rečeta: dokler ti nisi prišla, sva se čisto razumela . Hehe... V bistvu je pri nama včasih podobno, ja... (s to razliko, da midva nimava nikogar, ki bi nama s svojim prihodom zagrenil življenje, tako kot ti tvojemu bratu in njegovi... ) sam večinoma je pa v takih primerih tako, da se zmeniva ene stvari do določene točke, naprej pa mal površno. In potem ugotoviva v kaki situaciji, kaj je blo tisto mal površno in se spet usedeva in se zmeniva čist natančno še ostalo... Sem bila pa drugače že večkrat priča obratni stvari: da so ljudje mislili, da se ne razumejo pa so na koncu ugotovili, da govorijo o isti stvari, samo z drugimi besedami oz. iz različnih zornih kotov...In jst bolj ko poslušam tisto pričkanje, manj mi je jasno, zakaj se sploh pričkajo, če se pa strinjajo...
|