roberta -> RE: Ali se trudite razumet svoje moške? (19.10.2009 11:10:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: roberta Kakšno vprašanje pa je to? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Preprosto. Mogoče sta samo premalo let skupaj. Te bom vprašala čez 5-10 let. ne razumem, kaj naj bi imela dolžina razmerja s tem. moje mišljenje je, da človeka nikoli ne poznaš popolnoma. lahko ga sicer tako dobro poznaš, da lahko predvidiš njegove reakcije, tudi njegovo mišljenje, ideje itd. nismo pa on, da bi vedele, natančno, kaj in kako razmišlja. človek se spreminja - preko izkušnje, ljudi, ki jih srečuje, službe itd. skos. in če tega ne zasleduješ, ja, potem imaš prav, verjetno po 20 letih ugotoviš: "ups... pa jaz sploh tega človeka poznam? ga razumem?" midva sva skupaj 10 let in vsaj zdi se mi, da ga vsako leto bolj razumem (kot on mene), ker vedno več vem o njem (vedno več dogodkov iz pretekl., več ali manj vse iz sedanjosti in želja za prihodnost), vedno več občutij, ki jih ima, mi je jasnih, vse lahko iz prve roke spremljam... in ne vem, meni je to logično, da ga potem tudi bolje poznam in razumem. sicer pa tiste teorije o tem, da smo ženske z venere, moški pa iz marsa ne priznavam. ker se mi zdi, da smo na koncu vsi le ljudje. z istimi željami in hrepenenji. da bi nas nekdo razumel in nas imel rad takšne kot smo. pa moški gor ali dol. tut oni si to želijo. samo, da včasih težje izražajo sebe, ker smo pač "gor rasli" v paternalistični družbi, kjer moški ne joče in ni nikoli mevža in sploh je najbolj "dec", če zna po mizi udarit. ampak tako samo jaz mislim. verjamem, da kdo drug misli drugače in ni s tem nič narobe.
|
|
|
|