Hope2 -> RE: stenske nalepke (17.6.2010 16:33:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kimmi IZVIRNO SPOROČILO: risančki Ja, zakaj pa res ne bi same kaj ustvarile? Potrebujete le malo poguma, časa in kanček ustvarjalne žilice. Občutka med in predvsem po ustvarjanju, se pa ne da opisati. Ga je preprosto treba doživeti. Tako da kar pogumno, čopič v roke in gremo. In pokažite svoje končne izdelke ter opišite odzive otrok. Hahaa, pa da jaz kaj narišem na steno tvegam, da mojega otroka do konca življenja tlačijo nočne more pred vstopom v sobo... sem tak anti talent da je prav groza... Mislim, je pa res, da so (ste) ene prave mojstrice v tem... žal jaz ne upam tvegati in uničiti stene.- Za take kot sem jaz so nalepke nekaj najboljšega... imamo pa sicer tiste iz Hoferja in na prvi pogled vsak misli da so narisane, in me hvalijo, hihihi Noben mojster ne rabiš bit, da si nabaviš grafoskop ali projektor. iz interneta prekopiraš slikce (najbolje iskati take iz pobarvank), daš na grafoskop ali preko računalnika in projektorja prerišeš na steno. Nato pa samo pobarvaš. Bolj izi ne bi moglo bit. Aa si kdaj barvala pobarvanke???? Torej boš tudi to znala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|