|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jamranje med obrokom
18.10.2009 19:41:26   
PC Baby
Spet iščem sorodne duše s podobnimi izkušnjami. Naš malček (6 mesecev) obožuje riževo kašico in bi jo lahko pojedel "pol kile", če bi mu dala...

Pri tem me pa moti, da ves čas hranjenja, med eno žlico in drugo, jamra kot da bi hotel začet jokat. Ko dobi žlico v usta neha kot odrezan, pogoltne in spet začne jamrat. Kot da bi ga motilo, da mu dajam prepočasi pa mu ne.

Kaj mislite da bi lahko to bilo in ali se je tudi kateri od vas to dogajalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jamranje med obrokom
18.10.2009 19:57:34   
Petka09
Jaz sem ji to kašico dala samo nekajkrat, vendar sem tudi jaz opazila menda enkrat podobno. Mogoče je pa to, ker mleko recimo teče ves čas (ali po flaški ali ko vleče na dojki), medtem, ko mora pa med žlicami malo počakati in žlice ne prihajajo kar ena za drugo kot tekoči trak, da bi otrok samo požiral kot mleko. In mogoče ga tistih par sekund "čakanja" moti in zato jamra. Čudno se mu zdi, zakaj kar ne teče.

No, ugibam samo. A drugo gosto hrano že je? Ker če ne, potem je moje ugibanje mogoče pravilno. Če pa je že tudi drugo hrano potem pa ne vem kaj bi bilo. Vendar je vseeno možno, ker ta kašica je mlečna in ga spominja na mleko in se zato jezi, ker ne teče kar "v potoku" kot mleko user posted image .

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2009 20:30:37   
PC Baby
Ma enako jamra tudi pri korenčku in krompirju, samo njih ne mara preveč, riževo kašico pa obožuje, zato sem pričakovala, da bo vesel, ko jo dobi user posted image

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2009 20:36:35   
manna
Hi hi nimam še izkušenj s tem, ampak moja mama vedno pravi, da ko sem bila jaz mala, sem se tako hudo jezila in godrnjala in jamrala, kadar me je futrala z žličko, ker sem bila enostavno preveč lačna za njen ritem hranjenja in sem hotela ČIMPREJ TAKOJ HITRO dobiti polna usta, ne pa takoooo počaaaasiii. Mogoče je pri tvojemu tudi to... user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2009 20:49:36   
PC Baby
Ja, jaz imam tudi občutek, da je to to, ampak dajem mu res hitro in on kar golta to kašico, kar je too much. Pa ful je moteče, ker namesto, da bi užival je tak godrnjavček.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2009 20:53:27   
veronikab
To so pa fantki.user posted image Pri nas je tudi tako, če pa se slučajno zgodi, da ga med hranjenjem poskušam obrisati okrog ust, pa začne tako histerično jokat, ker verjetno misli, da mu ne bom več dala.user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2009 21:52:00   
sye
Naš 6,5 mesečnik počne točno tako kot si opisala PC baby. Vsak dan zvečer mu dam riževo kašico in jo obožuje (to delava že dva meseca) in jamra že odkar sva začela. Po moje je to, ker ne teče.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2009 22:07:46   
Najaa
Moja tako jamra, ko je ful lačna in če sem jaz še tako hitra z žlico, sem za njo prepočasna. In med vsako žlico jamra. user posted image

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2009 7:52:24   
Katy78
Tudi pri nas je jamranje oz. bolj kreganje pri vsakem obroku. Traja dokler ne poje približno 3/4 obroka, potem se pa umiri. Jaz mislim, da se krega zato, ker bi rad, da bi mu dajala še hitreje, pa že tako ali tako mu dajem hitro. Od začetka sem tudi jaz mislila, da se krega ker bi rad nonstop dotok hrane, tako kot pri flaški in da bo s časom minilo. No, pa je že več kot 4 mesece odkar smo uvedli GH, hud je pa še vedno ob vsakem obroku. user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2009 13:13:50   
Nina00
Pri nas je isto kadar je res zelo lačen. Pa ne samo pri riževi kašici. Pa še z rokami krili in se kar trese zraven, ker žlica ne prihaja dovolj hitro. Ko se malo naje, se malo umiri.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2009 10:00:36   
Monni
Jaz sem ji tudi sedaj pri 4 mesecih začela uvajati GH in sicer korenčkovo kašico, ki jo ima kar rada ampak ji je prepočasi kar se tiče hranjenja preko žlice. Čeprav se trudim, da bi hitro zajela novo žličko je to moji pikici prepočasi in se razburja user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.