Anonimen
|
Jutro:kava: Mi lahko pomagate se zorganizirati? Večno imava razmetano. Grem sobo pospravljati, takrat mali v kuhinji dela inventuro z jedilnim priborom, igračami, kuh.krpami, slinčki, ma z vsem. Pridem iz pospravljene sobe, nakar začnem pospravljati kuhinjo. Mali je kot navit. Gre v sobo in v 5-10 minutah je isto kot prej, če ne še hujše. Potem sprehod, kuhanje kosila, po kosilu je seveda bomba. Soba od prej razmetana, kuhinja od takrat, ko sem kuhala in je mali spet delal inventuro...BOMBA! Potem gre spat, takrat pač ne morem ne vem kako pospravljati, ker se zbudi, če preveč razturam. Se zbudi, gre jest, perilo obesiti, suhega pobrati, zložiti, ga pripraviti za likanje. Potem sprehod ali igranje v peskovniku, ko prideva domov v bombo, hrana, umivanje, počasi se pripraviti na spanje. Pospravljati pa ne morem več, ker sem tako utrujena, da sede zaspim. Kako se zorganizirati, da ne bo bombe vsak dan vedno znova? Če pospravim ali ne, je bomba. A imate tudi ve tako, al sem samo jaz taka? Prosim za nsvete, ker sem že malo obupala, gledati pa več ne morem tega:((:((:((:((:((:((:((:((
|