|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pospravljanje stanovanja...kako?
13.6.2005 7:41:47   
Anonimen
Jutro:kava:

Mi lahko pomagate se zorganizirati?

Večno imava razmetano. Grem sobo pospravljati, takrat mali v kuhinji dela inventuro z jedilnim priborom, igračami, kuh.krpami, slinčki, ma z vsem.
Pridem iz pospravljene sobe, nakar začnem pospravljati kuhinjo. Mali je kot navit. Gre v sobo in v 5-10 minutah je isto kot prej, če ne še hujše.
Potem sprehod, kuhanje kosila, po kosilu je seveda bomba. Soba od prej razmetana, kuhinja od takrat, ko sem kuhala in je mali spet delal inventuro...BOMBA!
Potem gre spat, takrat pač ne morem ne vem kako pospravljati, ker se zbudi, če preveč razturam. Se zbudi, gre jest, perilo obesiti, suhega pobrati, zložiti, ga pripraviti za likanje.
Potem sprehod ali igranje v peskovniku, ko prideva domov v bombo, hrana, umivanje, počasi se pripraviti na spanje.
Pospravljati pa ne morem več, ker sem tako utrujena, da sede zaspim.
Kako se zorganizirati, da ne bo bombe vsak dan vedno znova?
Če pospravim ali ne, je bomba.
A imate tudi ve tako, al sem samo jaz taka?

Prosim za nsvete, ker sem že malo obupala, gledati pa več ne morem tega:((:((:((:((:((:((:((:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
13.6.2005 7:44:56   
Anonimen
Če pospravim ali ne, je bomba...Torej ne pospravljaj ;) mali mora delat in če dela, se utrudi, če se utrudi, lažje spi...Saj bo zrasel, pol boš pa lahko glancala :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2005 7:46:03   
puncica
Kaj pa če tamalga za kako urco kje pustiš v varstvu? No jaz ponavad pospravljam ko je moj doma in ko on pazi na tamalo, tako da mi sprot ne razmetava al pa greta na sprehod in gre, tako imamo več ali manj pospraljen se pa ne sekiram če je razmetan je pač razmetan, imamo pač majhnga otroka, ki ima višek energije. Če se kdo vpikne v to naj pa grem. Ne sekiri se. NEJ BO BOMBA:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2005 7:48:50   
al1*
Ej, ne sekiraj se! Pri nas je trenutno kot tri bombe - vsak dan ene tri mojstre, ki lomastijo po stanovanju. Jaz temu rečem protivlomna zaščita - če pridejo vlomilci, se obrnejo in grejo, ker mislijo, da so vlomilci tu že bili:)-.

Bo boljše.

Jakob pošilja Nejcu :muca::racka::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2005 8:02:34   
Gina
Ja, pri meni je isto, samo da ne razmetava samo eden. Jaz tudi gruntam, kaj je z mano narobe, da ves čas pospravljam, učinka pa nobenega. :((:((:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2005 8:03:05   
AnBan
Pri nas je vedno bomba...vedno ležijo naokrog neke cunje in igrače...ker imamo majhne prostore se še bolj opazi:(:(:(...sej se turdim pospravljat in pucat, ampak vsega ne zmorem....in potem pride na obisk kolega s svojo :racka: (brez otrok!!!) in potem vrat steguje in si ogleduje in po moje tudi naprej nese kakšno mamo....ampak jih vidi mandi...raje se pet minut več s tamalima igram, kot pa da sem sužnja:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2005 8:04:35   
Anonimen
Kaj nas briga, kaj drugi mislijo....pred svojim pragom naj pospravjo :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2005 8:06:01   
Gina
Ampak problem je, ker mene moti. :ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2005 8:11:48   
Anonimen
Takole nared ;) zamiži na eno oko, pa bo :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2005 8:36:13   
Anonimen
Kadar se mene loti pospravljalna depresija, veš kaj naredim?
Spomnim se na tiste, ki jim je pospravljanje deveta briga. Ki imajo otročke po bolnišnicah, bolne, prizadete... KI bi dale vse na svetu, da bi se lahko ubadale samo z vprašanjem, kako naj pospravijo, da ne bo vse razmetano.

Ti povem, me takoj mine zoprnija po pospravljanju in si mislim, mater smo srečni, da smo zdravi in se imamo radi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2005 8:39:19   
AnBan
:bravo::bravo::bravo::bravo: Meta.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2005 8:44:10   
Anonimen
Blagor tebi saj imaš samo enega ki ti razmetava za hrbtom jaz jih imam štiri pa Timi je za dva:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2005 9:10:33   
ma-ja
Ja super, da nimam samo jaz razmetano :zmeden2:. Veš kaj, jaz vsakemu, ki hoče priti na obisk rečem, da mora poklicati vsaj eno uro prej. Potem pa akcija. Pazim, da nimam umazano, razmetano je pa ves čas. Pa še z renovacijo bomo začeli, bog pomagaj.
Najboljše, da se zmenimo, da gremo vse skupaj vsakič k eni pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2005 9:16:29   
Anonimen
Najlepša hvala vsem!:rozica:

Sploh ne veste kak kamen se mi je odvalil od srca. Sem mislila, da sem packa, ker ni nikoli pospravljeno.:ups::ups::ups:

Sam me pa blazno moti, če kdo pride na obisk, midva pa bombo tukaj. Nisem se še navadila, da tako pač je...
Včeraj sem bila tako blazno nervozna zaradi tega, ker nikakor ne najdem rdeče niti. Zato sva popoldan malo poležavala in se odpočila.

Hvala vam, ker imate tudi ve BOMBO!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Lp!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2005 9:43:20   
Annny
Ojla,
važno je, da je čisto, pa kaj, če je malo razmetano:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2005 9:59:41   
Anonimen
Jaz bom res eno gospo najela za pospravljanje... enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.6.2005 10:16:12   
Anonimen
Jaz pa ne bi prenesla, da bi mi ena x stikala po stanovanju. Ker če hoče res natančno pospravit, mora pač stikat. Za malo sem pa tja sesalec pošibat sem pa tudi sama v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.6.2005 10:19:36   
Teni_
Tudi jaz sem že obupala. Pa ravno tako je, da imamo omaro z oblačili v dnevni. In potem je po tleh vse: oblačila, igračke, pa še kaj bi se našlo, ko Teja navleče. Se mi res ne da vsakih 5 minut pospravljat.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.6.2005 10:31:54   
Grascakinja
Če pridejo obiski, in jih nered moti, naj sami pospravijo ;).
Jaz še nimam :duda: (še 3t), ampak ni dost boljše.... če te kaj tolaži. Ti rajš pejd s sončkom ven, saj ne bi rada, da se te zapomni kot mamo, ki je zmeri sam pucala, ampak kot mamo, ki je bila z njim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.6.2005 10:32:07   
Jančika_
Eh, tudi pri nas vlada kreativni nered:)-. Na srečo nikoli ni tako hudo, da se ne bi dalo na hitro pospraviti, samo kaj, ko je takoj spet isto.

Toliko mi že uspe pospraviti, da se vredu počutim, ampak mi je zmeraj nerodno, ko pride na obisk moja mama ali brat s punco, ker ti trije so čistilni in pospravljalni manijaki:zmeden2:. Pa da ne boste mislile, da gledajo po kotih in se muzajo, ne, niti slučajno. Njih sploh ne briga, ampak je to samo moj občutek - ker sem bila včasih tudi sama taka čistesa:)-.

Še najbolj nama z Joejem rata počistiti in pospraviti ob petkih popoldan, ko babi vzame Vasjo. Takrat sesalec in cunjo ven, pa akcija. Čez teden se gremo pa bolj površinsko pospravljanje.

Zdaj grem pa kopalnico spucat.:racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.6.2005 10:33:38   
Anonimen
Meni je pa čisto vseeno, če kdo stika, še bolje, če zraven še pospravi, če je kje kaj takega. Zaradi mene lahko vse pridete stikat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
13.6.2005 12:02:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?