ku ku.. (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

S22 -> ku ku.. (13.6.2005 7:31:01)

spet sem tu jaz pa moja M:)-:)-. Dobro jutro. Kako ste kaj? a se ajate?Jaz ze pijem eno veliko salco :kava:.Moj :love: pa se kar ajcka.Pa ve,se pripravljate na lep ponedeljek? Tu v MB je tako lepo soncno jutro:bravo::bravo::bravo:,Saj je bil ze cas za soncka!! Povejte kaj.
LP Vas soncek

kajča -> ku ku.. (13.6.2005 8:02:32)

sem si ravnokar v službi skuhala eno veliko :kava:, tuki v Lj je tudi sonček, prav lep ponedeljek bo

men se sicer ni začel zavno dobro, ker mleko namesto v :kava:da la v sok, no se zgodi

z :love:pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, ker imam zdej enkrat O in upava na :duda: konec meseca.

Kr malo boli, ko je včeraj prišla moja prijateljica s 2 leti staro punčko, moj :love:me je samo gledal in rekel, da bova tud midva kmal mela eno tako pikico.
Sej vem, ampak vsen booollliii

S22 -> ku ku.. (13.6.2005 8:07:18)

V sok?:)-:)-:)-Saj. Malo si se ajana. Mene tud to boli.Ma kolegica tud 2 leti staro hcerko,pa si mislim kako lepo bi bilo ce bi bila jaz na njenem mestu. Ona je pa tud tako zelo srecna da je kar joj,jo je na svoj 18 roj. dan rodila lepo ne?

kajča -> ku ku.. (13.6.2005 8:22:43)

sej vem, da bova tudi midve enkrat imele pikice, ampak težko je čakat

zato pa držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da čimprej zagledava :modri::roza:

S22 -> ku ku.. (13.6.2005 8:25:21)

Bova,bova le strpni morava bit, pa ne le midve vse ki smo tu na rr pa se trudimo!Tud jaz drzim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za vse nas!

Stran: [1]