zvijanje v trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nincrli -> zvijanje v trebuhu (18.10.2009 11:39:16)

Pozdravljene!

No, da vam opišem situacijo. Sem v 30. tednu.
Danes ponoči me je začelo zvijati, kot da bom ravnokar morala laufati na wc in dobila drisko. Zvijalo me je kar precej močno in potem še nekajkrat ponoči... Zjutraj sem imela normalno blato, vendar me še vedno boli trebuh in me občasno zvija. Vzela sem spasmex pa mi ne najbolj pomaga.
Je pa moj imel pred dnevi prebavne motnje, nekakšno zastrupitev s hrano in zato me je valda panika, da nimam kakšno bakterijsko okužbo vendar bi takrat dobila drisko in vročino. Pa tudi inkubacijska doba bi bila do 24 ur, od tega je pa že 3 dni.
Je imela katera podoben problem, da jo je tak zvijalo?

Anonimen -> RE: zvijanje v trebuhu (18.10.2009 15:57:59)

če bo kriza k zdravniku....

drugače pa meni pomaga čebula - zakon za vse trebušne težave!

nasekljaš na drobno recimo pol čebule, daš na žličko in pogoltneš z vodo - ker za grist mi je ogabna, potem prežvečiš list peteršilja da ti ne smrdi iz ust (pa prej pojej kakšno banano, ne na prazen želodec) 1krat na dan, toliko časa da težave minejo.

srečno!

endrina -> RE: zvijanje v trebuhu (19.10.2009 10:32:23)

Za želodčne težave je zakon Rmanov čaj. Grenak je kot ne vem kaj, ampak jaz sem ga ponavadi spila kar na eks, pa je blo. POmagalo pa mi je takoj.

Alči -> RE: zvijanje v trebuhu (19.10.2009 11:12:02)

Joj daj ko se spomnim na svej trebušne težave me kar zmrazi. Bila sam nekje 12 t-glih takrat enkrat ko sem mela NS potem. Bruhala, driskala, dobesedno nisem vedla kako nej se obrnem, da bo ok...pač solata mi ni ustrezala, in od takrat naprej take solete videt ne morem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Nisem mela vročine, samo prebavne motnje. Cel večer in celo noč, potem sem bla ene 2 dni ko cunja, potem pa sem začela spet počasi jest, pa sem prišla k sebi ...

Stran: [1]