Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Jutro , jurto,...JULIJKE 13.6.2005 17:25:14
|
|
|
|
bobek05
|
Pravljica, jaz sem pa slišala, da seks RES pomaga, ampak če otroček še ni pripravljen prit ven, tudi seks ne bo pomagal kaj dosti... Tako sem slišala - poskusiti pa vseeno ni greh :bravo: Baje pomaga tudi fajna TOPLA kopel... pa čim več gibanja (po kakšnih stopnicah :)- ).. V šoli za starše je ena izmed sester izjavila, da (pretirano) božanje po trebuščku tudi sproža porod.. :zmeden: Sem bila ful presenečena, ampak tako je rekla.
|
|
|
|
Jutro , jurto,...JULIJKE 13.6.2005 19:09:09
|
|
|
|
LONA13
|
Joj vidm, da bi že vse rade šle rodit. Tud jest, če katera pogrunta kako čimprej v porodnišnico naj takoj javi. Sm dons že mislila da mam popadke - me je dvakrat fino zvil, ampak to je blo pa tud vse. :((:((:(( Jest mam tud že skor vse pripravljen, razen par cunc še zlikam, pa jogi še čakam da ga pripeljejo, ampak to ni ovira da ne bi šla malce na šlajmarjevo pogledat....:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jutro , jurto,...JULIJKE 13.6.2005 20:45:41
|
|
|
|
pravljica
|
hmm, ja tian...to je mojmu :love: všeč, men pa nekako ne sede :( pa maš to spakirano v potovalki al kako...men je mal čudno da pridem tja, kot da se selim...pa razen poročnega lista mam na spisku sam take stvari, ki jih še rabim (nimam namena novih kupovat)...šampon pa gel pa natikači pa ščetka pa krtača za lase pa telefon pa slikaaparat pa dokumenti pa kozmetika...no ja, blazinice bi še lahko spakirala :), sam men gre tole vse v mal večjo toaletno torbo 8) bobek, danes grem ziher pod "vroč" tuš, pa po stopnicah (bo kužika izgovor ;) ), pol pa :sloncek:, pa božanje bauhija še tud pride v poštev...pa da vidimo 9nebesa...kakorkoli že, do srede avgusta morma bit nared za :morje:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......