Gina -> RE: žalostna... (17.10.2009 15:55:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Jezna sm sama na sebe,včeraj sm bla zmenjena s skolegico,pa sm odpovedla(zakaj???),dans nima časa,je šla včeraj vseen ven. Bom že nekoga našla. Pa ka ve nič ne nucate it na žur,...?Vem,da eni majo tak lepo pošlihtan,da hodjo vsak za sebe in skupaj,si pač določijo kdaj je kdo fraj. Ne, jaz nimam čist nobene želje ven hodit žurat. Če pa bi šla ven, pa zihr ne sama. To da nekateri hodijo ven vsak zase, se meni ne zdi "lepo pošlihtan", ampak butasto. Zakaj potem imaš partnerja, če ti ni z njim za ven hodit? Ajd, saj včasih se že prileže, recimo 2x na leto, al pa kakšno popoldne s puncami zabušit.... zvečer sam ven hodit 2x na teden eden, 2x na teden drugi mi je pa totalno mimo. Sem bila včasih taka kot ti, tako da te čist razumem. Sem se pa zelo spremenila. Vedno sem toliko obkrožena z džumbusom že leta dolgo, da mi je največja zabava biti sama. Mojega itak čez dan nikdar ni. Ima tako službo 6x na teden, tudi čez vse vikende, da celo popoldne dela. Kaj češ, tako pride. Po moje je brez veze, da se kaznuješ že vnaprej s tem, da si čist zamorjena. Ne more biti tvoja sreča odvisna od tega, kam tvoj gre in ali gre. Saj pride še isti ali naslednji dan nazaj. Zdaj pa namesto da bi bila vsaj vmes srečna, še takrat nisi. Jemlješ si sedanjost zaradi nedoločene prihodnosti. Ali ima to smisel?
|
|
|
|