meduzica -> RE: Z-majčki 2009 - 5. del (27.10.2009 14:12:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ meduzica meni je isto rekla za žoge. Pa sem jih zanč v BC iskala, pa ni blo nič pametnega. Kje si jih kupila?Mi je pa ful hecno, da nas ni nič poslala na FTH, sam kontrolo nam je dala, pa iste težave je našla kot pri vašem. tanja_ ja v BC res niso imeli, smo šli pa na potep v A halo in v spodnji etaži v eni trgovini kjer majo igračke za različne starosti (pa ni BC) smo našli. veliko napihljivo celo nisem našla sama jo je imela prodajalka pod pultom, tako z disney junaki. Ta mali žogici sta bile pa v nekem kotu v škatli na tleh. kar se tiče RA .. nas je poslala k fizioterapiji že 2 meseca nazaj z diagnozo izrazit ekstenzijski vzorec in asimetrija. To kar je zdejle nazadnje opozorila so bolj stvari ki jih je usput opazila in rekla kako jih je treba korigirat, glaven problem pri njemu so zategnjene rokice (ramenski obroč) (ko leži na tleh več ali menj skoz ob glavi pokrčene) ki mu onemogočajo recimo se prevalit na bok kaj šele na trebuh. Pravtako je bil hipoton v trebuhu. S pravilnim hendlingom in vajami (smo hodili k privat fizio) smo zdej malo omilili zadeve. Če meniš da bi morali hodit poskusi it enkrat do kake privat fizioterapevtke (stane ca 35eur) da ti pokaže kakšne vaje in da ti pove svoje mnenje ali bi morali hodit na fizioterapijo. Naslednjič pa zdravnico kar vprašaj zakaj vas ni poslala k fizioterapiji in povej kaj ti je privat fizioterapevtka povedala (če bo ta rekla da se ji zdi potrebno). Mogoče vas bo pa naslednjič poslala, in je dala zato kontrolo tako kmalu. Mi smo imeli zdej kontrolo čez 2m, naslednjič čez 3m. mam pa zdej ful dilemo .. jaz moram zdej vsak dan z njim 30min v kosu vadit pa potem čez dan še kolikor znese kake vaje in ti povem da imam čist zabasane dneve. Ker vaje mora delat dopoldan (ko je najbolj pri volji, jaz pa pri močeh) po drugem obroku ponavadi, moraš pa mal počakat da ni lihkar jedel. Dopoldanski sprehodi torej za nas odpadejo. Po telovadbi navadno zelo joka, da ga moram še 1x podojit da se pomiri. Načeloma bi po telovadbi moral priti čas kosila (tam okoli 12) in nimam pojma kako ga bom v takem stanju zdej začela na GH uvajat. Zdej bo treba urnik mal premetat ker uvajanje GH res ne more potekat ko je on čist utrujen od telovadbe. Zdej pa nevem a naj ipak probam prestavit telovadbo na kasneje ali pač uvajat GH - pozno kosilo okoli 15. ure. Kaj ve menite ?
|
|
|
|