|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
24.10.2009 13:44:41   
christiana21
Ali naj ti da kapljice, ali pa tablete, če pa ti ne bo dal Tadola, pa reči, da naj ti da nekaj drugega, ker tako ne moreš več, povej kaj si dobila, pa ti ni pomagalo.
Si mamica, žena,...ne moreš kar tako ležat in se matrat. Vsak, prav vsak ima pravico, da se mu odvzame bolečina. Želiš uživati s svojim sinom in partnerjem, ne pa jokat od bolečine v postelji. Pišuka, naj nekaj ukrenejo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
24.10.2009 13:48:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

He he, ne nisemuser posted image user posted image user posted image .
Je pa res, da veliko preveč zdravil poznam, od morfija, pa do navadnega Lekadola ali pa Aspirina.
Tudi, ko so Glorii dajali Dormicum, atibiotike in ostale stvari, sem se v vsako zdravilo poglobila v lastni režiji, ker zdravniki itak nič ne povejo. Npr. po 2. operaciji so ji dajali zdravila, ki jih uporabljajo narkomani, če nimajo za dozo, in tista zdravila so povzročala odtegnitvene simptome oz. abstinenčno krizo, kar se je tudi videlo, ko so ji nehali dajat ta zdravila. In, če ne bi vedela kaj je z mojo malo, bi me takrat pošteno skrbelo, je pa bila ful živčna. 

ojoj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.10.2009 13:50:45   
christiana21
Dudi, zakaj ojoj?user posted image
Jaz sem pač tak zakajček, rada se učim in rada zvem kaj novega. Potem pa rovarim...
Vam prišepnem nekaj? Za pokicina zdravila sem si pomagala z internetomuser posted image . Da je Tadol za bolečine, pa vem, ker ga je moja mami imela za hrbtenico, ko je obležala.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
24.10.2009 13:52:47   
KatMat
maricka...koncno zakurila se je kadil k pr norcih....ojoj....smrdim po dimu se morm it stuskat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
24.10.2009 13:56:54   
pokica_
Sem še tudi jst pobrskala po netu in prebrala vse od Tadolu in Tramalu, se mi Tadol zdi primernejši, ker ga večkrat laho zaužijem. Bom se takoj odpravla k dežurnemu zdravniku. Sam pokličem še prej, pa grem.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.10.2009 13:58:00   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

maricka...koncno zakurila se je kadil k pr norcih....ojoj....smrdim po dimu se morm it stuskat

Kati noč čarovnic je šele drug teden user posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.10.2009 14:31:22   
OliveOyl
poki dajo tudi v ZD,oče je hodil tja na infuzijo,pač tam odležiš ene 2 uri da ti steče pa je.
Drgač to prakticirajo na ortop.kl.

Tramal je pa močen kot pes,večina bruha po njemu,vrtoglav je pa skor vsak.
Kaj če maš pa kakšen živec vkleščen?

Zdaj sem se spomnila kaj je v protibolečinski..2 ampule dexamethasona,2 amp.spasmexa in 2 amp.analgina v 500 ml fiziološke.

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 24.10.2009 14:44:00 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.10.2009 14:38:55   
Dudica1
christiana ojoj zato da so ji dajal zdravila ki jih imajo narkomani namesto za drogo.

Evo kosilo po kmal...pa še zamesla sem za štrudelj user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.10.2009 14:43:05   
christiana21
Ojojj, sm šla malo previt, ker ji je stoma spustila. Jokala je tako močno, da ji je poknila žilica v nosu in je začela krvavet. Komaj sem jo potolažila.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.10.2009 14:56:36   
BBAJA
Kosilo smo popapcal,zdej pa mal počivamo in se cartamouser posted image .Mislm,da je sinko zdej zapančkal,mami mora pa v nove boje-likanjeuser posted image .Sm misnla,da bom danes bol počivala,ampak vsako delo žal počaka in se sm nalaga.Si bom skuhala eno kavico,zrihtala dobro muziko,pol pa da vidmo,kdo jeuser posted image .Moj je šel v trgovino in tokrat celo ni pozabu vzet listka s sabo-bomo vidl,če bo res prnesu vse,kar sm mu napisala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.10.2009 15:05:01   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

christiana ojoj zato da so ji dajal zdravila ki jih imajo narkomani namesto za drogo.

Opazila sem, da ta zdravila dajejo marsikateremu otročku, žal.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.10.2009 15:32:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Opazila sem, da ta zdravila dajejo marsikateremu otročku, žal.

ja sej bi verjela temu...kaj vse danes NIuser posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.10.2009 16:08:35   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

poki dajo tudi v ZD,oče je hodil tja na infuzijo,pač tam odležiš ene 2 uri da ti steče pa je.
Drgač to prakticirajo na ortop.kl.

Tramal je pa močen kot pes,večina bruha po njemu,vrtoglav je pa skor vsak.
Kaj če maš pa kakšen živec vkleščen?

Zdaj sem se spomnila kaj je v protibolečinski..2 ampule dexamethasona,2 amp.spasmexa in 2 amp.analgina v 500 ml fiziološke.

Evo sem bla pr dežurnem, smo šli kar vsi 3je, sta moja lupčka kar v avtu počakala, sem pa dobla 100ml injekcijo Tramala, dal mi je še tablete Tramundin, so tako kot Tadol in Voltaren 50mg. Plus tega mi je reku naj še vzamem kak Helex, da mi bo živec v križu popustil,..haha)) teh pa vem, da nebom vzela. To bo, ko bom na smrtni postelji z živci. user posted image  Je reku, da imajo učinkovito delovanje skupaj z temi tabletami za podaljšano sproščanje.
Ni bil pa navdušen nad tem Tramundinom, ker ima baje velik odtegnitveni sindrom, tk da ga naj vzamem res ko je hudo, pa dokler traja, ne smem se navadit nanj, k je res kot droga. Je pa bil res super super super zdravnik; mi je ta že 1x deval injekcijo pr istih težavah, sma se kar zadebatirala, zunaj pa ljudje čakali, so me kar čukasto gledali, ko sem prišla iz ordinacije vn. user posted image  Glavno, da se bo uredilo. Je pa rekel, da mi priporoča terme, plavanje...sam ima že take težave več kot 40 let. user posted image  Pač smo eni k tem nagnjeni bolj kot drugi,...kaj češ, kronična bolezen.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.10.2009 16:18:05   
christiana21
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo pokica, samo, da si uredila. Upam, da bo boljše....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.10.2009 16:33:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Kati noč čarovnic je šele drug teden user posted image .

generalka more bituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.10.2009 16:36:05   
Dudica1
poki user posted image user posted image user posted image zdaj pa maš idealni razlog da greste v terme za kak vikend :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.10.2009 16:55:32   
majana79
Kukuc!

Kera me je pogrešala? user posted image

Smo šli mal po trgovinah, je Jure dobil lučko za na postlco, pa grizalo, pa 2 bodija pa eno majčko pa dežno prevleko za lupinco. Mami pa... Nov SESALEC!!! user posted image user posted image user posted image

Se vid da pri nas prodajalci še niso plačani od prodaje, ker sem mogla sama vse prebrskat pa ga sprobat. user posted image Zdej bom mela pa skoz pospravljeno... user posted image

Ste pa nanizale ful idej za kosilo. Bom šla nazaj pa dala v eno datoteko, da bom mela ko mi zmanjka idej. Buhvej če bi lahko nardila na FB kej tazga da bi si vpisovale notr ideje, pa bi lahko pogledale? user posted image Bom pogledala...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.10.2009 16:56:15   
majana79
Aja, FB šteka in ene ne morem potrdit, mislm da je mani2. Bom še probavala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.10.2009 17:09:28   
majana79
Evo zmajčice, sem odprla grupo na FB, upam da boste postale članice (je zaprta, tako da je ne vidijo drugi) oz ga lahko samo jaz potrdim, pa bi notr dnevno pisale kaj kuhamo, ker jaz sem dostikrat brez idej, ve imate pa vedno dobre. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.10.2009 17:11:29   
pokica_

poki user posted image user posted image user posted image zdaj pa maš idealni razlog da greste v terme za kak vikend :)

ja, ne? Bomo šli, ampak verjetno jan.,febr. ko bo Anej že po operaciji. Zdaj bi blo preveč rizično.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.10.2009 17:13:17   
pokica_
Super majana, to bi blo pa fajn za vse, ane. No, pr nas je lubi kuhar,...pa sj se ne bunim; je šel v trgovino po pizze, se že pečejo. user posted image  Sem pa že pošteno lačna, ker sem zjutraj ob 9h jedla samo kruh in mortadelo.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.10.2009 17:20:06   
majana79
dudi, sem te nardila admina, tako da lahko tut ti tam pol kej urejaš user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.10.2009 17:21:22   
Dudica1
majana ja smo te pogrešale! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za majski jedilnik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.10.2009 17:22:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, sem te nardila admina, tako da lahko tut ti tam pol kej urejaš user posted image

aja a misliš da znam....sej pojma nimam kako sploh tam ta sistem delujeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.10.2009 17:23:01   
majana79
poki, tut pice so super, nimam nič proti user posted image

Pa fino, da so ti olajšali bolečine. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?