AKP -> RE: Z-majčki 2009 - 5. del (21.10.2009 15:59:25)
|
Končno sva z Nike malce same in imam prost računalnik. Nike se igra na tleh in upam, da se bo dolgo igrala. Se trudim, da bi vas sproti spremljala. Še malo pa bom imela zopet posvetovalnico, me prav zanima koliko se je zredila glede na količine, ki jih poje. Pri steklenički sva še napredovale in sedaj že poje 120 ml, počasi ji bom že naredila 150 ml. Sadje in zelenjavo tudi pridno je, vendar ne velikih količin. Sem danes končno našla cepilne kartončke od starejših dveh in sem malce primerjala velikost in težo pri 4 mesecih. Nino je imel 8300g in 68cm, Alekseja pa 6500g in 64cm, Nike pa 6100g in 65cm. Ni kaj, naša punca pazi na linijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Me zanima zdaj pri 6 mesecih koliko bo med njimi razlike. Se pa spomnim, da je bil Nino vedno konkreten dojenček in dosti manj gibčen kot Alekseja, ki je bila suhica in izredno gibčna. Takšna bo tudi Nike Taja. Me je enkrat skoraj kap, ko sem prišla v sobo in našla Aleksejo na škatli z igračami. Takrat se še je samo plazila in še ni hodila, ko je znala splezati v spalni vreči ven iz postelje. Pri njej pa res nismo vedeli, kje jo bomo našli v sobi, čeprav je bila postelja čisto nizko spuščena. Nike se je odnehala igrati in potrebuje mamico za nadaljno igro.
|
|
|
|