tubby -> RE: Z-majčki 2009 - 5. del (6.11.2009 17:36:31)
|
Pa sem nazaj, žalost sem dala ven, jokala sem še celo pot domov ampak mi je pasalo, še glasbo sem mela v avtu... Res dolgo se že nisem tako zjokala, pa res ne vem zakaj ker to tako zelo pomaga. Malo me še pečejo oči in boli glava a jutri je nov dan, lepši, to vem. Rada jo imam, to sm ji v mislih večkrat povedala.Tu je v mojem srčku. Vedno bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Mogle bi me videt ena k se v avtu dere, vozi, solze pa kr tečejo... pa sej me noben ne pozna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Majana sreča za vas, samo da ste jo meli. Moj brat je mel zadnjič totalko pa tud ni bil nč kriv. v avtu pa noseča žena in otrok. K sreči ni blo nobenmu nič. Za take stvari jaz rečem HB. Čveki kako si kej? Danes je en tak težek dan, boš vidla jutr je nov dan, lepši. Spominja me na moje otroštvo... ko smo komaj lezli iz mesca v mesec, kako sm sanjala igrače pa nove obleke pa skoraj nikoli nilč dobila. Sem pa vedno znala cenit stvari in še danes če bi mela ogromno denarja ne bi otrokom vsega kupila ker je to narobe! Otroci potem nič ne cenijo. jaz hčerki vedno že 3 mesce pred r.d rečem kaj si želi in če je v moji zmožnosti to dobi ampak mora počakat in bit pridna in to potem ceni... Bi ti pa toplo priporočala da greš kdaj na socialno (moja kolegica je šla je rekla da nima za drva) pa je dobila 300 eur). probej, zgubit pa nimaš kaj? Če se cigani u Avdijih tja vozijo ti pa res rabiš... Tu ni nič sramotnega. Mi za enkrat živimo dostojno življenje, si pa skor nič ne privoščimo, a sm vesela da smo zdravi in srečni. Briga me če nimam najmodernejših cunj, pa če je avto star , samo da služi svejemu namenu. Potem spoznaš iskrene prijatelje ve? Včasih te kdo preseneti ko najmanj pričakuješ. meni prinese soseda kaj za malega pa pravi saj vem kako je pa mi rada da. Tako jaz tudi rada dam nekomu ki res rabi in zna cenit... Imate kaj babic dedkov? jaz sem ful vesela vsakega evra, včasih gremo k mojim pa dajo hčerki 10 eur pa jih kar pospravim in povem da to zbiram za njene čevelčke... pa tako dobi nove čevelčke pa ni treba nama dat.. pokombiniramo
|
|
|
|