maja1488 -> RE: Z-majčki 2009 - 5. del (6.11.2009 8:33:34)
|
Jutro! Končno sem se naspala. Je pa zato imel moj ene 100x relacijo naša soba - mašina soba. Je revca ful kašljala, pa se odkrivala...pol je pa ob pol šestih ustala. Se mi moj kr mal smili...mah lažem....sej jst sem pa prejšnjo noč vstajala. Zarja je spala od 8 do 7 in že spet spi. Christiana, res so nemogoči tile zdravniki. Ne moreš verjet koko si podajajo. Meni se je najbolj svinjsko zdelo, ko je bil pokojni stric pri nas na obisku in ga je neki zvilo. Smo šli v ZD in so rekli, da more v LJ na klinični ampak mu nič ne pripada (prevoz), ker je tuj državljan, bla bla bla. Pridemo v KC, čakamo ko utrgani na urgenci ene dve uri, ko končno pride sestra kao vzet kartico, pa reče stric, da je samoplačnik. V momentu je bil v ordinaciji, spedenan, kavo so mu skuhale... Bronhopulmin svečke sem včerej dobila in so zakon, za vse hripavčke in hropkote. Narejene so iz olja bora in topijo sluz, da jo dojenček lahko pokaka, ker ne zna izkašljat. Zarji sem dala zvečer eno in ni celo noč niti enkrat zakašljala. Zej zjutraj je ene dvakrat ampak vse drugo kot recimo včerej dopoldan. Al je zgolj slučaj, da se je pozdravla al so za to krive svečke pa ne vem.
|
|
|
|