PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 5. del (4.11.2009 20:52:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mater sem jezna sama nase. Hudič babji včeraj ni mogu brez krofa. In sem ga pojedla. No danes mi malo spet krči in se vse nemirna trese. Grem gledat embalažo, v krofu sirotka. [sm=hudicek1.gif] pa moja požrešnost. Pa sem spet ob par noči spanja. uf, a je tko hudo? Pri nas razen malo krvi v blatu ni bilo nič. Mogoče je edino mal več polival takrat. Ostalo pa vse isto. Pa tut če bolj malo mlečnega pojem, ni panike. Mogoče pa sploh ne gre za alergijo na mleko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mamo 20.11. alergologa, pa bomo videli. aja, mali danes ubistvu ni mel vročine, samo zjutraj malo, ob 11ih je blo že 36,7, pa zdej pred spanjem 37.4, ampak zvečer maš itak mal višjo temperaturo. Bom videla jutri, kako bo. Mogoče pa res počakamo še ta teden. Je pa zdej pred spanjem bolj malo pojedel, zgleda je bil še od kašice sit,tko da bo verjetno kmalu budnica. Men pa joške uf...da ne govorim. aja, glede GH-nam je zarad alergije rekla, da s sadjem počakamo kake dva tedna,pa še pol da bolj počasi uvajamo in opazujemo. Edino P je rekla, da je mogoče bolje z zelenjavo začet, da se ne navadijo takoj na sladko. Aja-za tiste, ki jih matrajo zobki-mi je patronažna danes dala dober nasvet-korenček očistiš in ga pridno 'grizlja'. Sem sprobala in ga je kar veselo po ustih vlačil. je fino, ker ni čisto trd tako kot plastične igračke, pa še v roki ga fino drži.
|
|
|
|