Tanja_ -> RE: Z-majčki 2009 - 5. del (30.10.2009 14:22:52)
|
maja pašta fižol, vsaj tak, kot ga jaz naredim, je ful hitro.Imela sem fižol v konzervi in sem ga samo vrgla v vodo, dala zraven en list lovrja in majaron in nasekljan česen. Potem sem pa na malo olivnega olja popražila čebulo, pomokala, malo sladke paprike in paradiž. mezge in mal z vodo zalila. Vržeš v fižol, dodaš testenine in kuhaš še toliko časa, da so kuhane. Pa soliš in popraš.To je to. V 20 minutah sem bla fertik. petrazg paparico bi si pa res sposodila za skopirat.Biftek za namazat sem mislila. Unega ne maram preveč. Biftek je pa po mojem treba sam popečt pa malo soli in popra?Sem pa našla en fajn recept za goveji file z medom in balzamičnim kisom, ki ga bom sprobala. To je najbrž isto meso kot za biftek?
|
|
|
|