Tanja_ -> RE: Z-majčki 2009 - 5. del (18.10.2009 18:11:58)
|
Helou! Jst sm pa glihkar eno uro in pol oddrnjohala. Hana pa še spi. HB, ker včeraj cel dan ni in je bla sitna za popi.... Na kosilu smo bli pri mojih in je bilo odlično.Obisk pri tašči je pa tud kr hitro minil...Ji je rekla, da je ona njena punčka in od nobenga druzga[sm=zmeden.gif]Sej vem, da ni nč slabga mislna, ampak me to ful podžge. majana težko ti kaj pametnega svetujem, ker vem, da se ti srce para, ko ga poslušaš, kako se dere. Ampak, če samo izsiljuje, je dejansko najbolje, da ga enkrat pustiš, da se zjoka. Zdej v teoriji je to ful v izi, v praksi je pa malo težje to izvest. Mogoče pa bo minilo z luno[sm=smiley1.gif] flaska sej ti je že majana povedala, pa vseeno-jst sm tud za čistilko spraševala. Kaj poznaš kako?Aja, drugače pa jst včasih tud rilc skuham, ne samo mulo[sm=smiley36.gif] Bolani moški- ah, ja, so res eni revčki.Moj malo smrka in kašlja, ampak tok jamra zraven-kokr da mu pol roke in noge fali. Ajoj,pa čajčka mi skuhej, pa pokrij me....Mah, smešni so. Un na sliki pa je tko kot je lake napisala- ne za otroke čuvat, za otroke delat!
|
|
|
|