|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
29.10.2009 9:59:02   
BBAJA
user posted image user posted image user posted image user posted image Amen.Jst bi tud tacga!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
29.10.2009 9:59:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

AAAAAMMMMMMMEEEEEEEENNNNNNNN

ps:nasla sudokrem.....pa je bil res v paketu....sem namazala upam da bo kaj bolje...vsakic ko lula joka neutolazljivo

user posted image bogica... Upam da bo kmalu bolje!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
29.10.2009 9:59:18   
PapuaNG
jutro,

se pofočkam, preden grem še mal zalegnit. Je tamal lih zaspal. Se je zbudil ob polnoči in jedel ko nor, čeprav ga je zbudilo napenjanje (je mami mineštro s fižolom jedla, tako da ni bil edini user posted image ), ampak ga dudka in masaža trebuščka ni uspavala, tako da sem ga kar na joško dala. Pol pa spet ob treh, ampak je potem spal do osmih. Kdo bi jih razumel. Sem ga pa potem zjutraj v roku pol ure dvakrat celega preoblačila-prvič, ker je tok lulal in kakal ponoči, da je malo čez prišlo, pa še enkrat, ker se mu je uspelo pobruhat po rokavu. Upam, da bo to to za danes.

Petratg-pomoje ledvičke niso, ker tisto boli ko tristo user posted image , da se zvijaš od bolečine, vsaj pri meni je bilo tako, ko sem imela vnete. Tako da, če se samo malo manj smeje...pomoje ni panike user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
29.10.2009 10:00:00   
KatMat
MAJA!!!!!!!!!!!!!!!NASA ZE LAUFA Z HOJICO....SEM JO DALA SAM ZA FORO NOT JE PREC POGRUNTALA DA SE PREMIKA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.10.2009 10:05:05   
maja1488

MAJA!!!!!!!!!!!!!!!NASA ZE LAUFA Z HOJICO....SEM JO DALA SAM ZA FORO NOT JE PREC POGRUNTALA DA SE PREMIKA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej jo ven....ta bo shodila pri šestih mesecih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, dobro jutro, spali še kar OK. Sem šla ze navsezgodaj v Hofer po tiste hello kitty rjuhe in je će vse zmanjkalo user posted image . PA tko sem zelela, da bi ji kupila tisto rumeno, ker bi bla ful vesela. Pa nič. V klinc nej gredo, ko nabavijo tko malo. Če katera vidi to v hoferju, plačam še za kofe zraven.

Ne najdem črke z s strehico, ker so mi v pisarni menjali tipkovnico in ni slovenska ampak neka čudna.

Grem zdej v baby center po stolček, pol morem pa na britof poštimat, ker tašča ne more.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.10.2009 10:06:16   
BBAJA
A ve boste hojico uporabljale?Eni pravjo,da to kao ni najbolš,pol pa ne vem,kaj bomouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.10.2009 10:07:28   
petrazg
BBAJA...Mi hojice nismo imeli in je tudi sedaj ne bomo imeli...

< Sporočilo je popravil petrazg -- 29.10.2009 10:15:47 >

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.10.2009 10:12:22   
Tanja_
Mi tudi ne bomo imeli hojice.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.10.2009 10:21:11   
Anonimen
Mamico..jao lih ne folgam...me 2 minute ni, pa že cel roman...no, mi smo fajn...spet raj ne povem, da smo spali celo noč. Zdaj je pojedla jabolko z rižekom in spi. Žlico obožuje in je ne folgam zalagat, tako golta vse kar ji dam. KO se zbudi, boma šle malo na luft. Zvečer greva pofirbcat, kako napreduje njena oblekica za krst. Drugače pa...eh...nič...fajn nam je...

Aja...un smeško je pa kr google od nekje potegnu...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
29.10.2009 10:22:10   
leda_
Ojla punce user posted image !

Ful lepe slikce iz srečanja, se vidi, da ste se imele fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se vam moram kdaj pridružit, ker ste tak fajnuser posted image user posted image !

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
29.10.2009 10:28:29   
maja1488
Mah, jst je pri Maši nisem uporabljala, čeprav sem jo imela in sem se odločla, da je tudi zdaj ne bom.

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
29.10.2009 10:32:25   
KatMat
JEST JO PA BOMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.10.2009 10:38:29   
Anonimen
hojco nismo uporabljali in je ne bomo... tudi če bi jo želeli, nimamo prostorauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.10.2009 10:43:12   
KatMat
PROSIM ZA CIM VEC NAGROBNIKOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.10.2009 10:43:56   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

No, pa še moška... ta je bolj kratka user posted image
Ljubi bog, pošlji mi eno gluhonemo nimfomanko, ki ima trgovino s pijačo in letno karto za stadion! In boli me **** če se rima al pa ne!

O dragi bože daj mi muškarca,koji može,ako nemože pomozi mu bože,ako ni onda nemože,uzmi ga bože,ako može a neče kazni ga bože,više da nemože.

Ameeennnnnuser posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.10.2009 10:44:16   
leda_
Jest tud imam hojco, potem bomo pa vidl kako bo, ko bo notri....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.10.2009 10:46:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

A ve boste hojico uporabljale?Eni pravjo,da to kao ni najbolš,pol pa ne vem,kaj bomouser posted image

ne bom je uporabljalauser posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.10.2009 10:47:52   
christiana21
Mi bomo mel poganjavčka, hojice pa ne. Baje ni ok, sam vedi zdj, eni jo priporočajo, drugi ne...

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.10.2009 10:47:57   
Anonimen
hojica? Ne. me bomo. Ni placa, pa mi ne diši preveč.

Bbaja...si kje v NM? Greš na kofe?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.10.2009 10:49:19   
Anonimen

koga boš pa pokopala???
ali boš odprla pogrebniško službo?user posted image

evo, ti pošiljam,... ti pa meni kravico, prav?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.10.2009 10:52:56   
majuška10
dobro jutro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.10.2009 10:53:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

koga boš pa pokopala???
ali boš odprla pogrebniško službo?user posted image

evo, ti pošiljam,... ti pa meni kravico, prav?
ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.10.2009 10:54:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image S kje si pa ti padlauser posted image Me smo že od 6h zjutraj v debati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.10.2009 10:55:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image S kje si pa ti padlauser posted image Me smo že od 6h zjutraj v debati user posted image user posted image user posted image

vsaj ena, ki se je naspalauser posted image user posted image user posted image
dobro jutro, majuška!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.10.2009 10:56:00   
majuška10
ste pa res že preveč napisale, bom sam zadnjo stran prebrala,... ni cajtauser posted image user posted image user posted image
hojica- nam so v MŠ rekli da ni glih fajn, itak je pa tudi nimam, pa še prostora nimam preveč; imam une puzle peno in jih imam že po skoraj celi dnevni sobi, tako da se mali igra, pa še to mi gre stalno na rob teh puzlov in jih pol grize in uničujeuser posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?