Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 28.10.2009 23:26:20
|
|
|
|
majana79
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 0:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko noč, majana,... sem se zadržala na FB - prav luštni novi slikici ste naredili! pa sem začela brskati po "Oskarjevih" spominih in sem šla delat albumček za 1. leto... pa mi je naložilo samo 9 slik sem imela vsega dovolj in sem šla brisat še te slike, a mi jih še vedno registrira glede joka pa... Oskar že zna prav dobro besedno komunicirati z mano, a še vedno včasih samo joka in jaz naj ugotavljam, zakaj... sem se že vdala in zato pri Urbanu običajno malo manj kompliciram, če joka... boš videla, če boš dobila še kakšnega "Jureta", kako bo . ampak tole z Urbanom pa se mi vseeno zdi vedno bolj resno... zato ker ne joka ampak bolj jamra (čisto po bolnikovo)... ah, tale vrtec, kaj vse nam bo prinesel! upam, da je Jure nehal kašljati! zdaj pa je čas, da tudi jaz od am... lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 6:40:38
|
|
|
|
KatMat
|
4krat smo se zbudil ponoc.....ustala je pa 15 cez 4.....nagradno vprasanje-kolk je katmat spala?????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:13:55
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO KATI ne vem ene par uric
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:15:26
|
|
|
|
KatMat
|
eeeeeeeeeeeee wrong
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no jz sem pa vstala ob 6:30 katmat: spala si NIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
grem na sprehod uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:37:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, jaz vem, jaz vem!!! Spala si celo noč, ker je Tijo pedenal tvoj lubi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:37:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 grem na sprehod uživajte Kam pa ti noriš tako zgodaj v meglo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:40:43
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Mi smo pa kr vredu spal, samo ne vem zakaj sm pol tako zaspana.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, jaz vem, jaz vem!!! Spala si celo noč, ker je Tijo pedenal tvoj lubi KatMat,... že spiš? meni se pa danes proti jutru ni več dalo vstati pa je moj dvignil Urbana in ga dal k meni,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Oskar je čudežno nehal kašljati!!!! naj tako ostane! Urban, se mi zdi, je tudi boljši... bomo šli danes malo moje pogledat po vrtcu, če bom še imela avto,... tisti stric ni nič klical
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 7:47:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Oskar je čudežno nehal kašljati!!!! naj tako ostane! Urban, se mi zdi, je tudi boljši... bomo šli danes malo moje pogledat po vrtcu, če bom še imela avto,... tisti stric ni nič klical Kaj si naredila? A si mu kaj dala? Škoda, da ni nič klical... Upam, da ga kmalu prodaš... A zdej že veš vse v zvezi s prepisom ali vprašam mojega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:03:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, jaz vem, jaz vem!!! Spala si celo noč, ker je Tijo pedenal tvoj lubi ja tega se je za bat....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:10:04
|
|
|
|
KatMat
|
pa prvic v zivljenju ma vneto ritko....bogica....mazem z bepantenom pa nic ne pomaga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:20:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pa prvic v zivljenju ma vneto ritko....bogica....mazem z bepantenom pa nic ne pomaga probaj lasepton
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:21:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Oskar je čudežno nehal kašljati!!!! naj tako ostane! Urban, se mi zdi, je tudi boljši... bomo šli danes malo moje pogledat po vrtcu, če bom še imela avto,... tisti stric ni nič klical Kaj si naredila? A si mu kaj dala? Škoda, da ni nič klical... Upam, da ga kmalu prodaš... A zdej že veš vse v zvezi s prepisom ali vprašam mojega? sem mu kar Panatus dajala... sirup. 3x dnevno po žličko... oz. zdaj ko je bil v vrtcu samo 2x (zjutraj in zvečer). za prepis sem dobila inf. tako da upam, da se bom znašla... če ne bom pa tiste na okencih spraševala. je včeraj Oskar jokal, da noče, da prodamo avtoček,... je zelo zelo čustven tako kot jaz... bova oba . IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pa prvic v zivljenju ma vneto ritko....bogica....mazem z bepantenom pa nic ne pomaga moj recept, ki se je do sedaj vedno obnesel: ritko namoči v kamilično kopel (ali pa kar celo Tijo), jo dobro posuši in pusti še kakšno minutko na zraku, z bepanthenom pa čisto tanko namažeš,... upam, da se ji hitro poceli... zato pa ni mogla spati,... ji verjetno kakšna hrana ne odgovarja - si jo s čim novim hranila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:23:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pa prvic v zivljenju ma vneto ritko....bogica....mazem z bepantenom pa nic ne pomaga probaj lasepton ??????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:25:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Mi smo tud kar okej spali. Zdej je to, da se zbudi ob 5.30 in žura v svoji postlci že čisti standard, tko da se sploh ne sekiram več. Sam zaspana sem pa toooookkkk... Dons grem kar k mojim na kosilo in sladico. Kaj boste pa ve počele? flaska tisti recepti ki si nam jih poslala so iz Velike paparice?A jo imaš slučajno?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:27:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pa prvic v zivljenju ma vneto ritko....bogica....mazem z bepantenom pa nic ne pomaga probaj lasepton ?????? to je pomagalo Maju...edino ta krema...dobiš v lekarni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:29:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro žabnce... Lepe slikce ste skupaj spravile včeraj. kati naši sem mazala s tistim vzorčkom soducreme,ki smo jo dobili v porodnišnici,lasepton mi ni dober. Pri nas že eno uro šajna sonček,je prav toplo videt zunaj,bomo hmal odpujsali ven-so vsi 3-je v okupaciji mamice... L.je malo bolje,pomagajo inhalacije,jutri se gremo spet malo pokazat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Olive prijetno sončkanje vam želim! naj vas sončni žarki dokončno pozdravijo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:43:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, naš je tudi zelo občutljiv kar se teh stvari tiče... Noče drugih reči, nič noče zamenjat... Zato sem ga pa za avto že prej pripravila tako da je bil potem fuuul ponosen, ko je videl novega Mi ni bilo hudo za starega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:45:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jutro žabnce... Lepe slikce ste skupaj spravile včeraj. kati naši sem mazala s tistim vzorčkom soducreme,ki smo jo dobili v porodnišnici,lasepton mi ni dober. Pri nas že eno uro šajna sonček,je prav toplo videt zunaj,bomo hmal odpujsali ven-so vsi 3-je v okupaciji mamice... L.je malo bolje,pomagajo inhalacije,jutri se gremo spet malo pokazat. jest nisem nobenih vzorckov dobila... glede kamilic....a das posusene cvete notr...al posebi zakuhas en lonec???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 29.10.2009 8:51:27
|
|
|
|
meduzica
|
katmat nam je tut sudocreme najbolj pomagal pri vneti ritki. kamilic pa nisem nikol probala - priznam mi je sudocreme namazat ful bolj simpl
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?