Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prehlad - zamašen nosek 12.6.2005 21:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nos pogosto spirate, potem smrkeljček s fiziološko zdrsne v usta. Če pogoltne, gre naprej v želodec, potem pa s politim mlekom spet ven. Jaz sem fiziološko poskušala najprej vpihati v aspirator, pa mi ni pustil oz. se ni najbolje obneslo. Zato sem med prsti posvaljkala majhen košček vate v tanek svaljek, z njim pa nežno podrezala v nosnico. nekaj smrkljčka je ostalo na vati, drsanje vate ob nosno sluznico pa je sprožilo kihanje tako da je vse pokihal ven. Poleg tega ti priporočam vlaženje zraka, najbolje z uparjevalnikom. Lahko pa tudi v lonec vrele vode kapneš nekaj Bronho kapljic (lekarna) in ga daš v bližino otroka, tako da vdihuje vlažen odišavljen zrak, ki odpira dihalne poti. Jaz sem mu celo noč ob posteljici pustila uparjevalnik s kapljicami, tako da je stalno dihal tak zrak. V cca. petih dneh je bil zdrav. Priporočajo tudi rahlo dvignjeno vzglavje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?