la monza -> katastrofa pa obcina in vsi... (16.10.2009 14:02:33)
|
Skratka, stvar je sledeca. ze dva dni se potikata pri nas doma dva psa, ovcar in se en velik mesanec. Ovcar je poskodovan ker sepa. Ta drugega nam je uspelo polovit, ovcarja pa ne, ker je pobegnil. Doma smo zraven ceste in ju lahko takoj kdo povozi. Pa klicem Zonzani in ker smo obcina Pesnica in ne Maribor mi recejo naj klicem na obcino Pesnico, da ona ukrepa dalje. Pa klicem obcino mi rece naj klicem veterinarja in naj oni resujejo. Pa mi veterinar rece naj klicem nazaj na obcino, ker morajo oni to resit. In seveda spet klicem. Pa mi rece na obcini da me bo poklicala kaj bodo resli in da delajo do enih. Pa klicem po eni uri na 112 pa mi dajo osebno stevilko gospoda iz obcine, ki je odgovoren za to. Pa klicem in sok: Pa kaj me gnjavite zdaj z nekim psom, mam v domu starejsih bolj pomembne skrbi in tam rabimo denar, pa vi veste koliko stane zdaj neki pes, da pridejo po njega. spustite ga pa naj ga povozi avto, bomo meli manj stroskov in tako naprej... Mislim, katastrofa. Pa zmes me sploh ni poslusal pa je nekaj narekoval nekomu na drugi strani telefona, pa zmes spet izjave, jaz moram zdaj na ministrstvo poslat neki dopis pa me ena gnjavi zdaj z nekim pesom, pa spet povdarja naj ga spustim, pa naj ga povozijo... In jaz njemu, da je tudi pes zivo bitje in bodo imeli se vec stroskov ce ga bo kdo povozil in bo pes prezivel... Pa mi rece da mi bo javil kako in kaj pa je ze ena ura mimo in nic. V ponedeljek najboljse da jim ga dostavim na obcini in ga naj imajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Jaz ze imam dva psa in se res ne morem imeti enega, imamo dva mala otroka in jih ne upam spustit ven, ker ne vem kako bi pes odreagiral, ker se zelo boji. Mislim, kaj naredit v tem primeru??? Te pa se pomagaj komu. Ampak jaz si ne morem zatiskat oci in ga kar pustit...
|
|
|
|