|
RE: Ne glede na to, v katero vrsto se postavi... 17.10.2009 15:28:15
|
|
|
|
Petka09
|
Jep, vse to so tut meni znane zgodbe! Sam nekaj je pa tut meni šlo na živce, pa sej reveži menda niso nič krivi... Torej, v Maximarketu spodaj v Mercatorjevi trgovini so ravno med 12. in 13. uro, ko sem jaz šla na malco po kak sendvič al pa kaj, stare mamce in stari atkoti kupoval špecerijo! Pa ok, sej jih razumem, pač stari so, pa ne morjo tako hitro, pa tut jaz bom enkrt stara.... Sam sorry, pismo, men je to najedalo živce na blagajni. Itak se ti mudi kot strela, da hitr tist sendvič plačaš in letiš nazaj v pisarno in ga ob prebiranju in prebijanju čez maile nahitro zgoltaš, pa ti una mamca počaaaaaasss zlooooožiii na traaaak, pa pol blagajničarko spašuje: joj, pa menda mate eno zobno pasto v akciji, pa jo nism nikjer našla, mi lahk pomagate? In una kliče neko sodelavko med police, da nej to in to zobno pasto prnese, pa še vmes to priletno gospo sprašuje: A to mislite Aquafresh? Al Parodontax? A zelena pakunga? Neee? Modra??... Jaoooo... No, in trgovka prnese do blagajne zobno pasto, gospa se zahvali... Blagajničarka KONČNO naračuna vse skupi, gospa ultraaa počaaaaasiiii odpira denarnico... Pa strese kup drobiža, kovancev... Pa pol štejejo sto let... Pol pa blagajničarka še na koncu: Gospa a imate našo zlato kartico??? Joj, takrat se mi pa plafon dvigne.... Pa itak (murphy) reče gospa, da sevede nima. Pa ji una da zloženko, pa jo SKUPAJ izpolnjujeta!! Jaooooo...... Ej, spoštuje stare ljudi, ne me narobe zastopit, sam tole je blo pa tu mač! Pa večkrat in ne sam enkrat! Aja, sem pa pogruntala sisem na avtocesti kako se postavt, da si v hitrejši vrsti, če je kak zastoj oz. dela na cesti in se zožuje pas. VEDNO bodi na prehitevalnem pasu do samega konca. Pol se tik pred zožanjem not vključi. Oz. vedno bodi na tistem pasu, ki je potem zaprt in se promet preusmeri v sosednjega. Tisti pas gre vedno hitreje, to sem se prepričala. Razn če se kak tovornjakar ne razpizdi in se postavi poprek oz. v tvojo vrsto in potem vzdržuje enako hitrost obeh pasov . Evo, pa sem se še jaz izkašljala! Lepo soboto, babnce!
|
|
|