sye -> spanje oz. nespanje (15.10.2009 21:12:46)
|
jooooj, sploh ne vem kaj naj naredim. Prve tri mesece je naš malček spal po celo noč oz se je enkrat na noč zbudil, pojedel in zaspal nazaj. Zjutraj ob 7ih se je ponovno zbudil, sem ga vzela k sebi v posteljo in sva skupaj še spala do 9ih, včasih tudi dlje. Zvečer je hodil spat okro 20.30. Zdaj je star 6,5 meseca in od svojega 3jega meseca se mi ponoči večkrat zbuja. GH sva začela že pri 4ih mesecih ker je kazal potrebo po njej in jo zelo lepo sprejel, zvečer imava kašico, tuš in potem dojenje. Spat hodi ob 19ih. Že po eni uri se začne zbujat, vendar do 23ih pridemo skozi z dudo, kasneje pa ga moram vzeti ven, podojiti in takoj nazaj zaspi, vendar se zgodi da zaspim tudi jaz in potem po 2eh urah ga poskušam dati v njegovo posteljico in se takoj zbudi, ga spet vzamem k sebi in zaspi brez dojenja in tako dokler ga ne obdržim pri sebi do jutra, pa še vedno se vmes večkrat zbudi. Kaj naj naredim? Moj pravi, da sem ga razvadla že takoj na začetku, ko sem ga zjutraj jemala k sebi da sva se crklala.
|
|
|
|