aluš -> RE: Že kaj kurite? (16.10.2009 7:42:45)
|
Moj predlog, oz. jaz bi naredila tako. Za v kopalnico naštimaš infra pečko (sedaj mislim, da se reče kvarčna). Stane cca 30 eur, Merkur jih je imel nedavno v akciji. Hitro pogreje in porabi preverjeno male elektrike. Pri nas jo še poleti včasih prižgem zaradi otrok, ko se kopata. Za v tisti prostor, kjer se dnevno največ zadržuješ pa električni radiator. Jaz sem ga kupila pred 6-timi leti, ko smo imeli dojenčka pozimi, da nismo celo noč centralne laufali. Pa ga še sedaj uporabljamo, za prehod (ampak ne tak kot je bil zdaj, ko tud že kurimo centralno), pa za zjutraj, da pozimi otroka ne zebe ko se oblačita. Ker pri nas kurimo na drva in zakurimo šele popoldan, ko pridemo iz služb. Tudi ta zadeva ni ne vem kako potratna, pri nas zato nimamo nobenih hudih poračunov elektrike. Kako sovražim tako norce, ki jih nikoli ne zebe. Moj fotr je bil tak. Kar se spominm, me je vedno zeblo, njega pa nikoli. No sedaj je boln, starejši in ga non-stop zebe. Saj ni treba tastu nič razlagat. Ko bo pa ugotvoil in kaj vprašal. pa mu lepo mirno povej, da ene pač zebe. In da boš plačala poračun elektrike (ki ga ne bo, ker ta star vohrnež itak gotov tud pri elektrika tako špara kot pri kurjavi).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|