Depilacija z voskom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

onka -> Depilacija z voskom (15.10.2009 20:14:01)

Ali ima katera aparat za vosek za depilacijo doma in katerega? Ali si kakšna voska (depilira) doma?

Srčekgirll -> RE: Depilacija z voskom (15.10.2009 21:28:31)

IZVIRNO SPOROČILO: onka

Ali ima katera aparat za vosek za depilacijo doma in katerega? Ali si kakšna voska (depilira) doma?

Aparata nimam in tud voska ne. Mogoče si bom nekega dne kupila. Drgač pa si jst depiliram doma, že od nekdaj, s trakovi.

miapia -> RE: Depilacija z voskom (16.10.2009 7:15:51)

IZVIRNO SPOROČILO: onka

Samo pri kozmetičarki.

Janeja -> RE: Depilacija z voskom (16.10.2009 21:24:14)

Jaz ga imam, že par let.
Dala mi ga je sestra, ki je kozmetičarka, tako, da tudi voske kupujem pri njej.

Samo jaz si depiliram samo noge od kolen dol in gre hitro. Celih nog se sama doma ne bi lotila, čeprav imam že prakso.

MušiM -> RE: Depilacija z voskom (29.10.2009 14:58:05)

Jaz pa imam aparat in voske kupujem ...malce menjam, ker obstaja full različnih. In moram rečt, da se je investicija v aparat že zdavnaj povrnila in tudi časovno gledano je bolje.
lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.11.2009 21:35:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Trala la -> RE: Depilacija z voskom (21.6.2010 15:44:17)

Hej,
mene pa zanima, kje bi lahko kupila aparat za vosek (ne vem točno kako se mu reče - tak pokončen aparat, ki ga segreješ in vosek v njem, in je zelo enostavno za nanašanje - imajo ga tudi kozmetičarke).
Kje se pa potem kupi dozo voska za noter v aparat vstavit in lističe? Res bi rada nekaj kvalitetnega, ki bi dobro odstranilo dlake na nogah in rokah, ker sem že sita teh Veet lističev :(
Najlepša hvala za vse informacije!
LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.7.2010 10:18:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mimi81 -> RE: Depilacija z voskom (27.8.2010 14:45:51)

Predlagam

http://amusi.si/index.php?option=com_content&task=section&id=56&Itemid=806

To je ena firma, ki jo ajdete pod ART MAKE UP oz. AMUSI. Sama naročam od njih, sicer je to profesionalna oprema, namenjena salonom, ampak pošiljajo tudi fizičnim uporabicam. Cena je tudi primerna (verjetno nekoliko višja kot za salon), ampak še vedno precej cenejša kot na tistem linku, ki ste ga pripopale pred mano.

Stran: [1]