Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako vedeti, da je dovolj mleka... 15.10.2009 18:22:58
|
|
|
|
nebo
|
Pozdravček, moj je star 2 meseca in pol, ponoči se dojiva od 2,5 do 5 ur, pač različno, čez dan pa sedaj, ko je bilo toplo in smo bili zunaj tudi na 4 ure, drugače pa na 2,5-3 ure. Sedaj je mrzlo in grozen veter že tri dni, tako, da nisva toliko zunaj, oz. danes sma celo malo prehlajena in nisva bila nič zunaj (se bojiva da naju odpihne), pa bi bil moj na ziziki kar na 1,5 ure... A je možno, da imam manj mleka....??
|
|
|
|
RE: Kako vedeti, da je dovolj mleka... 15.10.2009 18:29:44
|
|
|
|
manna
|
Tudi naša je, če smo doma, kar skoz malo priklopljena, če pa gremo kam, pa zdrži tudi do 3 ure. V bistvu je tako, da če bi se dalo, bi bila ona kar skoz na meni in tko malo spančkala, malo pila, malo spančkala, malo pila.... Taka pač je. Po mojem ne gre za manjšo količino mleka, ampak se pač tako malo crklja in kratkočasi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2009 21:52:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako vedeti, da je dovolj mleka... 16.10.2009 12:36:45
|
|
|
|
koala
|
Moj je bil do devetega meseca na dojki na uro in pol, razen če sva bila zunaj, takrat pa je zanl v vozičku spat tudi 4 ure . Po moje nimaš manj mleka, pa četudi bi dečko malo več rabil se bo v nekaj denvih ponudba mlekca povečala glede na povpraševanje.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?