Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SMUČANJE (Avstrija, Italija) 16.2.2010 13:09:47
|
|
|
|
andreja32
|
Hi, hi...jaz sem pa samo zato, da ti povem glede pečice, laufala na net...če bi vedela da si tam, bi te že našla
|
|
|
|
RE: SMUČANJE (Avstrija, Italija) 16.2.2010 13:28:58
|
|
|
|
Hope2
|
Mi smo tudi bili za 5 oseb, v apartmajih tik ob bazenu, smo gledali direkt v bazen. Posode malo morje, tudi veliki lonci in velike sklede. Jaz sem edino pogrešala zmrzovalnik . Sva z malčkom pregledala vse pse, pa samojeda nisva videla . Dobro ste se skrili. Tudi na bazenu ni bilo nobenga slovenca , edino en dan sva naletela na eno familijo z 2 fantoma. Še dobro, da si me opozorila, da bomo naslednjič malo bolj pozorni, kam nas bodo fliknili.
|
|
|
|
RE: SMUČANJE (Avstrija, Italija) 16.2.2010 14:47:59
|
|
|
|
andreja32
|
mi smo imeli apartma čisto v zadnji vrsti, za Muro....pa lep pogled na smučišče.V bazen smo hodili ponavadi zvečer okoli 7 ure.....mož in mlajša hčerka pa tudi dopoldne..a na spoznavnem večeru niste bili??...v soboto zvečer pred recepcijo...
|
|
|
katero ime vam je bolj všečdiana3100katero ime vam je bolj všečniki (
25%)
lina (
32%)
taja (
43%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!