anabana -> decemberke (13.6.2005 13:56:22)
|
No jaz sem prej v napačen topic pisala :ups: kaj naj, pozna se mi, da sm noseča in zato malce zmedena :ups: . Torej rok imam načeloma 1.12.05 vsaj od NS naprej. Kilce hmmm 7 kg!!!! Ok prsa so res 2x večja, še večja pa je rita in stegna :zmeden: glih to kar najbolj ljubim grrrr. Opazila sem tudi nekaj bolj vidnega celulita. Drugače se počutim zelo dobro, slabo mi ni bilo nič, ne bi vedela da sm noseča, če se ne bi redila :)-. Me pa zadnje dni bradavičke srbijo. Na pogled ni videti nobenih sprememb, prašek in mehč.uporabljam isti kot prej, tuširam se normalno kot prej. Imate morda podoben problem? Ali sm spet jst neki poesebnega, kot vedno se čudne stvari dogajajo ravno meni. Nosečn.oblek še nimam, ampak najbrž bo treba, ker mi tudi te hlače niso več udobne, ki jih imam še edine v katere lahko zlezem. Otroček že malo požgečka, kaj več pa še ne čuti, saj je verjetno še prekmalu. Tu in tam me še uščipne pri jajčnikih to pravijo je raztezanje maternice. Moram pazit, da se ne obračam preveč sunkovito, saj me takrat ful uščipne, da mi kar sapo vzame. Kako pa kaj ve? Uživajte še naprej! :sloncek:
|
|
|
|